-50%

Univerzalni nastavak za trimer

-Univerzalni nastavak za trimer sa dva noža je praktičan pribor koji omogućuje efikasno i precizno rezanje trave i žbunja.

-Ovaj višenamjenski nastavak vam pruža veću kontrolu i fleksibilnost prilikom oblikovanja vrta ili održavanja travnjaka.

-Svestran jednostavan za montažu, ovaj nastavak je neophodan dodatak za sve vlasnike trimera koji žele srediti svoj vrt.

VIDEO KORIŠTEN ZA PREZENTACIJU,MODEL KAO SA SLIKE!

20,00 KM

Opis

Iskusite ovu ponudu i uklonite najnepristupačniju travu sa našim nastavkom za trimere!

Naš nastavak za trimer je zaista mudar izbor za sve ljubitelje besprekorno održavanih travnjaka. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i dizajnu, ovaj nastavak je spreman da se nosi sa raznim izazovima.

Najnepristupačnija trava više neće biti problem.

Naš nastavak je takođe izuzetno jednostavan za upotrebu. Samo ga prikačite na vaš trimer i spremni ste za akciju. Bez komplikacija ili napora, možete efikasno i brzo očistiti svoje dvorište.

Nemojte dozvoliti da vas nepristupačna trava obeshrabri.

Ovaj nastavak idealan je za brzo i lahko košenje trave

Sječiva ovog nastavka za trimer su oštra i rade na veoma velikoj brzini.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.