-55%

Univerzalni prostirači za auto

  • Univerzalni prostirači za auto – Set 4u1,
  • Izuzetno su važan dio opreme svakog automobila,
  • Spriječavaju natapanje tepiha automobila vodom, što može izazvati niz drugih problema,
  • Olakšavaju čišćenje automobila kako ljeti, tako i zimi.

25,00 KM

Opis

Da li znate zašto su toliko važne patosnice za auto – prostirači za auto?

Kada je vani kišovito ili kada snježni, ukoliko nemate patosnice, sigurno već znate o čemu vam govorimo.

Ono što možete naći jeste prljava i neugodno za oko pojava, neuredno i zaprljano dno auto koje nikako nećete moći očistiti a koje vam može stvoriti velike probleme, počevši od neugodnih mirisa vlage i ustajalosti.

Ljeti, tokom suhih i toplih dana, najmanje što nam je potrebno jesu prašnjavi podovi od auta koji se nikako ne daju usisati i očistiti, te od koji ne možemo udahnuti bez problema koje izaziva prašina koju unesemo prilikom svakom ulaska.

Isto se dešava i ukoliko imate oštećene prostirače koji propuštaju vlagu na dno vašeg auta i izazivaju razne probleme koji na koncu mogu dovesti do korozije pojedinih dijelova.

Uz sve navedeno, imamo rješenje za vas.

S našim univerzalnim prostiračima, nećete imati slične probleme.

Modernog dizajna, podešenog za svako auto, izrađeni su od kvalitetnog materijala koji se neće tako lako trošiti, lomiti niti ćete ih brzo morati mjenjati.

Laki su i sigurni za čišćenje i usisavanje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.