-10%

Univerzalni punjač za laptop

Specifikacije:

 • Tip: Univerzalni prekidački modus napajanja
 • Ulazni Napon: AC 95V-265V
 • Izlazni Napon: DC 12V-24V
 • Izlazna Struja: 4.5A (12V-19V), 4A (20V-24V)
 • Kompatibilnost: 8 izmjenjivih konektora za većinu laptopa
 • Zaštita: Preopterećenje, kratki spoj, regulacija šuma
 • Portabilnost: Kompaktan i pogodan za putovanja

27,00 KM

Opis

Univerzalni punjač za laptop  nudi širok spektar mogućnosti za korisnike koji trebaju pouzdano rješenje za napajanje svojih prenosnih računara. Ovaj model je prekidački režim napajanja, što znači da je dizajniran da podržava ulazne napon od AC 95V do 265V, te pruža izlazni DC napon od 12V do 24V. Punjač dolazi s osam izmjenjivih konektora, čineći ga kompatibilnim s većinom modela laptopa na tržištu.

Specifikacije uključuju izlaznu struju od 4.5A za napon od 12V do 19V i 4A za napon od 20V do 24V, što osigurava da uređaj može isporučiti do 120W energije. Efikasnost uređaja je visoka, sa minimalnim procentom gubitka energije. Također, uključene su brojne zaštitne funkcije kao što su zaštita od preopterećenja, zaštita od kratkog spoja, i regulacija naponskog šuma.

Za optimalno i sigurno korištenje, važno je da korisnik provjeri i odabere ispravni napon koji odgovara njegovom laptopu prije upotrebe.

Benefiti korištenja ovog punjača uključuju:

 • Univerzalnost i kompatibilnost s različitim laptopima.
 • Podesiv izlazni napon za precizno usklađivanje s potrebama vašeg uređaja.
 • Portabilnost zbog kompaktnog dizajna, olakšavajući korisnicima da ga nose sa sobom.
 • Dodatna sigurnost kroz različite zaštitne mehanizme.
 • Jednostavno prebacivanje između različitih izlaznih voltaža.

Ovaj punjač je idealno rješenje za korisnike koji su često u pokretu i trebaju pouzdan izvor napajanja za svoje prenosne uređaje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.