-17%

Univerzalni punjač za laptop

  • Jeste li ikada bili u situaciji da vam je ponestalo baterije na laptopu u trenutku kada vam je najpotrebniji?
  • Sada možete zaboraviti na takve probleme uz univerzalni punjač.
  • Notebook power adapter je izuzetno praktičan uređaj koji vam omogućava da vaš laptop bude napajan i kada ste daleko od utičnice.
  • Ovaj adapter se može koristiti kod kuće, na poslu, u školi ili bilo gdje drugdje gdje je potrebno punjenje laptopa.
  • Osim svoje praktičnosti, ovaj adapter je vrlo izdržljiv i pouzdan.
  • Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i stabilnost.
  • Sadrži i niz sigurnosnih značajki koje sprječavaju pregrijavanje, kratki spoj i preopterećenje, što osigurava da će vaš laptop biti zaštićen od bilo kakvih problema.
  • Notebook power adapter se lako koristi – jednostavno ga priključite u utičnicu i spojite s laptopom.
  • Ovisno o modelu adaptera, možda će biti moguće odabrati i različite napone za optimalno punjenje vašeg laptopa.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.