-27%

Uređivač za kosu – sjecka ispucale vrhove

Uređivač za kosu – vaš saveznik za lijepu kosu!

Otkrijte revolucionarni bežični uređivač za kosu koji djeluje kao trimer. U samo nekoliko poteza, uklonite oštećenu kosu/vrhove i dajte svojoj kosi lijep izgled!

Kako funkcioniše ovaj uređaj?

Ovaj uređaj funkcioniše tako što korisnik provlači kosu kroz specifični otvor na aparatu. Ugrađeni mehanizam odstranjuje oštećene dijelove kose, dok nastavci 1/4″ trim (6,35 mm.) i 1/8″ trim ( 3,175 mm.) omogućavaju odabir željene debljine šišanja.

Prijenosni dizajn: Kompaktan za putovanja i brze popravke gdje god se nalazili.

Dvostruka napajanja: Radi na ugrađenoj punjivoj bateriji za bežičnu slobodu ili priključen direktno na izmjeničnu utičnicu.

Prozorni prozor: Vidite kosu koja će se ošišati i osigurajte preciznost pri svakom korištenju.

 

 • Paket uključuje:
  Aparat za uređivanje kose
  Styling češalj za precizno oblikovanje
  Nastavci za precizno skraćivanje: 1/8″ trim ( 3,175 mm.)  i 1/4″ trim (6,35 mm.)
  Četku za lako čišćenje
  2 šnale za kosu za dodatnu praktičnost
  Futrola za nošenje
  Adapter za punjenje

55,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.
U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.