-17%

USB stolna lampa s držačem za sitnice

  • USB stolna lampa je izvrsno rješenje za sve koji trebaju dobro osvjetljenje za svoj radni stol ili radni prostor.
  • Ova lampa se može koristiti za čitanje, pisanje ili rad na računalu, te će osigurati ugodnu i učinkovitu radnu atmosferu.
  • Opremljena je sa fleksibilnim vratom koji se može savijati u bilo kojem smjeru, što omogućuje prilagođavanje svjetlosti vašim individualnim potrebama.
  • Osim toga, lampa je opremljena USB priključkom koji vam omogućuje da je jednostavno priključite na bilo koji računalo ili prijenosni punjač, što je čini iznimno praktičnom za upotrebu.
  • Izrađena je od kvalitetnih materijala koji joj osiguravaju dugotrajnost, te je dostupna u različitim bojama i dizajnima, tako da se lako može uklopiti u bilo koji prostor.
  • Uzmite svoju USB stolnu lampu i uživajte u ugodnom radnom okruženju koje vam pomaže da budete produktivni tokom cijelog dana!

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.