-40%

Vakuum vrećice 6 kom.

  • Vakuum vrećice – novi i poboljšani vrhunski materijal za bolju izdržljivost.
  • Radi s bilo kojim crijevom za usisivač.
  • Idealno rješenje za dodavanje više prostora za pohranu u vaše ormare, ormare, garaže, podrume, potkrovlje i kofere.
  •  Za višekratnu upotrebu.

12,00 KM

Opis

Pametna rješenja za skladištenje mogu vam olakšati svakodnevni život i možete uštediti gomilu slobodnog prostora ukoliko pametno djelujete.

Vakuumske vrećice jedno su od rješenja koje ima mnoge prednosti u svakodnevnom životu.

Idealne su ako vam treba dobro zapakirano skladištenje stvari koje obično zauzimaju puno prostora u ormaru.

Kako su vrećice prozirne, lako ćete vidjeti šta ste u njih spremili.

Pohranite vaše stvari i uštedite na prostoru u vašem domu uz praktične vakuumske vrećice.

Izrađene su od kvalitetnog materijala, te štite vaše stvari od plijesni, grinja, prašine i prljavštine, jednostavne su za upotrebu i pohranu.

Jedinstveni dvostruki patentni zatvarač osigurava vam nepropusnu zaštitu, zrak će se vratiti u vakuumsku vreću tek kad je otvorite.

Odgovaraju svim usisavačima!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.