-22%

Vanjska LED solarna svjetiljka 4 KOMADA

Ove lampe na senzor pokreta su popularan izbor za osvjetljavanje staza, dvorišta, vrtnih prostora, stepenica, ulaza ili bilo kojeg drugog područja koje zahtijeva  dodatno osvjetljenje samo kada je potrebno.

SPECIFIKACIJE:

100 LED sijalica i 3 režima rada,
Aktivira se na senzor pokreta kada mu se priđe na 3-5m
Baterija: 1800Mah
Dimenzije: 133 x 95 mm
Jednostavna ugradnju

U OVOJ ODLIČNOJ PONUDI DOBIJETE ČAK 4 LED SOLARNI SVJETILJKI PO NAVEDENOJ CIJENI!

NAPOMENA: Slike mogu blago odstupati od izgleda proizvoda u stvarnosti, u okviru uobičajenih trgovačkih tolerancija!

35,00 KM

Opis

Solarne LED lampe na senzor pokreta su inovativni proizvodi koji kombiniraju solarnu energiju i LED tehnologiju s ugrađenim senzorom pokreta.

Ove lampe koriste sunčevu energiju za punjenje svojih baterija tijekom dana i automatski se uključuju kada senzor pokreta detektira prisutnost osobe tokom noći.

 

 

Uživajte u osvjetljenju vanjskih prostora s LED solarnom svjetiljkom.
Ova praktična svjetiljka koristi solarnu energiju za napajanje LED svjetala, pružajući svijetlo bez potrebe za električnim priključkom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.