-28%

Viseća ležaljka za dvorište

Približava se ljeto, a s njim i nezaboravni trenuci opuštanja na otvorenom.
Upravo iz tog razloga ponosno vam predstavljamo našu viseću ležaljku, odlična kombinacija udobnosti i stila.

Istaknute karakteristike:

  • Idealne dimenzije: S dimenzijama PLATNA od 185x80cm, ova ležaljka je prostrana dovoljno da se u njoj smjestite s knjigom i uživate!
  • Prenosivost na vrhuncu: Uz prateću torbu za nošenje, možete je lako prenositi, bilo da idete na plažu, kampiranje ili samo želite promijeniti lokaciju u svom vrtu.

  • Zamislite sebe ovako: Sunčan dan, lagani povjetarac koji pleše kroz drveće a vi se ljuljuškate u udobnosti naše šarene ležaljke. Zvuči odlično, zar ne?

Ne čekajte da ljeto prođe!
Pretvorite svaki dan u malu avanturu i osjećajte blagodati opuštanja!

28,00 KM

Opis

Viseća ležaljka vrhunski je proizvod za opuštanje, a ova živahno obojena pamučna ležaljka sigurno će sjajno izgledati u vašem vrtu i pridonijeti vašem osjećaju ljeta!

Možete je postaviti u samo nekoliko trenutaka, brzo je objesiti i opuštanje može početi!

Budući da je napravljena od pamuka, viseća ležaljka je mekana, može se prati i prozračna je.

 

Drveno postolje na krajevima ležaljke osigurava stabilnost i dodaje prirodnu eleganciju.

Lezaljke se isporucuju u torbici.

Mogu se koristiti pored reke, u dvorištu, na balkonu, kampovanju i sličnim mjestima.

Jako su praktične i zauzimaju vrlo malo mesta kada su spakovane.

Izrađene su od pamučnog platna, pletenih kanapa i drvenih letvica.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.