-17%

Multifunkcionalno upozoravajuće svijetlo

Specifikacije:

Izvor svjetlosti: COB LED
Dodatne funkcije:USB izlaz za punjenje
Podesiva ručica
Solarno punjenje

Karakteristike:

Višefunkcionalni načini osvjetljenja: Različiti režimi rada koji se mijenjaju pritiskom na gumb, uz mogućnost gašenja dugotrajnim držanjem.

Prijenosni USB punjač: Omogućava punjenje mobilnih uređaja kada niste u blizini strujnog izvora.

Podesiva ručica: Omogućuje lako usmjeravanje svjetla prema potrebi.

Jednostavno rukovanje:Upravljanje svjetlom i promjena režima rada putem jednog tastera.

25,00 KM

Opis

Namjena:

Osvjetljenje u raznim situacijama: Pruža osvjetljenje u nedostatku struje, u prirodi ili tijekom različitih aktivnosti.

Hitna signalizacija: Upozoravajući signali za dodatnu sigurnost u hitnim slučajevima.

Mobilnost i praktičnost: Zbog svoje prenosivosti i mogućnosti punjenja uređaja, idealno je za upotrebu u radionicama, automobilima, kampovima i slično.

Ovaj multifunkcionalni izvor svjetlosti, s naprednom LED tehnologijom i dodatnim funkcijama kao što su solarno punjenje, USB izlaz za punjenje i podesiva ručica, pruža korisnim rješenje za različite potrebe osvjetljenja i punjenja, čineći ga dobrim dodatkom za razne situacije i aktivnosti.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.