Elektrošoker i Svjetiljka

Moderan Dizajn: Savremeni dizajn u obliku lampe čini je neprimjetnom i jednostavnom za nošenje!

Punjiva: Uz mogućnost ponovnog punjenja, možete biti spremni za razne situacije.

Elektrošoker: Opremljena taser funkcijom s visokim naponom, pruža vam sredstvo samoobrane u trenucima potrebe.

Otkucajte bljeskalicu: Svjetiljka ima ugrađenu bljeskalicu koja može poslužiti kao signal za pomoć ili jednostavno kao svjetlo u tamnim situacijama.

Visoki električni napon: Brza i snažna reakcija na pritisak gumba povećava vašu sigurno u potencijalno opasnim situacijama.

Vaš osobni tjelohranitelj: Osjećajte se sigurno s ovom multifunkcionalnom svjetiljkom!

Dimenzije: 23,5 cm – kompaktna i praktična za svakodnevnu upotrebu.

UPOZORENJE: ČUVATI DALJE OD DOHVATA DJECE!   

Sigurnost na prvom mjestu – molimo držite ovu svjetiljku izvan dohvata djece

35,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Predstavljamo vam svjetiljku koja nije samo izvor svjetla, već i elektrošoker koji povećava vašu sigurnost- sve u jednom modernom dizajnu!
Ova svjetiljka je idealan suputnik za putovanja, šetnje ili bilo koju situaciju gdje vam je potrebna kombinacija svjetla i osobne sigurnosti.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.