-29%

Vodootporna rikverc kamera

Prednosti korištenja parking kamere uključuju:

Povećana sigurnost: Parking kamera omogućava vozaču bolji pregled područja iza vozila, smanjujući rizik od udara u prepreke ili druga vozila, posebno prilikom parkiranja u ograničenim prostorima.

Jednostavnije parkiranje: Prikaz na zaslonu omogućava vozaču preciznije parkiranje, čak i u uskim prostorima ili pri manevriranju unatrag.

Sprječavanje oštećenja vozila: Parking kamere mogu otkriti prepreke koje nisu vidljive u retrovizoru ili bočnim ogledalima, čime se smanjuje rizik od oštećenja vozila.

Poboljšana udobnost: Korištenje parking kamere olakšava proces parkiranja, čime se smanjuje stres i povećava udobnost prilikom manevriranja vozilom.

Način postavljanja: Montirajte kameru na stražnji dio vozila, provedite kabel do zaslona u kabini vozila i povežite s izvorom napajanja koji se aktivira u rikverc. Nakon instalacije, testirajte kameru kako biste se uvjerili da pruža jasan i širok pregled prostora iza vašeg vozila.

25,00 KM

Opis

Parking senzori u mnogim situacijama jednostavno nisu dovoljni.

I najiskusnijem vozaču ponekad dobro dođe pomoć u vidu rikverc kamere kada se parkira unazad na nezgodno mjesto s niskim preprekama koje je teško uočiti.

Parking senzori imaju svoja ograničenja!

Zato kamera koja prikazuje sliku iza auta predstavlja neuporedivo veću pomoć.

 

Kamera je napravljena tako da može da bude otporna na kišu!

I to je zbog toga što je rikverc kamera možda čak i najpotrebnija u tim trenucima.

Dakle, kada je kiša, preglednost je smanjena, tada nam je potrebno da vidimo apsolutno sve, kako bismo pravovremeno i na regularan način reagovali i kako bismo izbegli sve opasnosti, koje nas vrebaju.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.