-42%

WiFi kamera u sijalici

  • WIFI kamera radi na principu povezivanja na vaš kućni WIFI router.
  • Povezivanje kamere vrši se putem aplikacije na Android/iOS mobitelu, i nakon što povežete kameru na vašu lokalnu mrežu(wi-fi), vi ste u mogućnosti pratiti kameru putem mobitela sa bilo kojeg mjesta na svijetu, bitno je samo da je vas mobilni uređaj povezan na internet.
  • Kamera ima slot za MICRO SD, što omogućava dugo snimanje. (Memorijska kartica nije uključena u cijenu i kupuje se naknadno)
  • Kamerom se upravlja putem Android/iOS aplikacije
  • Rezolucija snimanja može se i smanjiti putem aplikacije, u zavisnosti od vaših potreba.
  • Povezuje se vrlo jednostavno putem aplikacije.
  • Pored opcija kamere,ona ima opciju i sijalice!
    Kamera posjeduje mikrofon i zvučnik tako da može imati prenos zvuka sa sijalice na mobitel i obrnuto,koji se može isključiti.

40,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Kamera ima slot za MICRO SD, što omogućava dugo snimanje.

(Memorijska kartica nije uključena u cijenu i kupuje se naknadno).

Kamerom se upravlja putem Android/iOS aplikacije.

Rezolucija snimanja može se i smanjiti putem aplikacije, u zavisnosti od vaših potreba.

Potpuno nova generacija IP KAMERA u visokoj rezoluciji.

Kamera koja nema mrtvi ugao.

Ugao gledanja je 360 stepeni.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.