-42%

WiFi kamera u sijalici

Otkrijte novu tehnologiju u nadzoru s našom inovativnom WiFi kamerom
WIFI kamera radi na principu povezivanja na vaš kućni WIFI router

Jednostavno Povezivanje:

Mobilna Aplikacija: Lako se povezuje s Android/iOS uređajima, omogućavajući vam kontrolu i praćenje kamere bilo gdje.
Bezgranični Pristup: Pratite svoj dom sa bilo koje lokacije, samo je potrebna internet veza.

Napredne Mogućnosti Kamere:

360° Ugao Gledanja: Kompletna pokrivenost prostora
Prilagodljiva Rezolucija Snimanja: Snimajte prema vlastitim potrebama, s mogućnošću smanjenja rezolucije!
Integrirana Sijalica: Ne samo kamera, već i praktična sijalica za vaš prostor.
Mikrofon i Zvučnik: Omogućava dvosmjernu komunikaciju i prenos zvuka

Snimanje i Pohrana:
Micro SD Slot: Snimite i pohranite važne trenutke (Memorijska kartica se kupuje zasebno).

40,00 KM

Opis

Nadzor Doma: Idealan je izbor za praćenje unutrašnjosti domova, uključujući dnevne sobe, kuhinje, hodnike i spavaće sobe.
Njena sposobnost da se poveže s WiFi mrežom i da se upravlja putem mobilne aplikacije omogućava korisnicima da prate svoj dom u stvarnom vremenu, čak i kada nisu prisutni.

Nadzor Beba ili Kućnih Ljubimaca: Može se koristiti kao baby monitor ili za nadzor kućnih ljubimaca, omogućujući vlasnicima da nadgledaju svoje najmlađe članove porodice ili ljubimce dok su van kuće.

Sigurnost Poslovnih Prostora: Pogodna je za nadzor manjih trgovina, ureda ili radnih prostora, pružajući vlasnicima i menadžerima mogućnost da nadgledaju svoje poslovne prostore daljinski.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.