Akcija!

Čistač sudopera i odvoda 1+1 GRATIS

Original price was: 26,00 KM.Current price is: 18,00 KM.

-31%
  • Materijal: alkalno otapalo i surfaktant.
  • Snažni čistač sudopera i odvoda obavlja posao tako što lako otapa masnoću, kosu, papir, šljam od sapuna, ulja i organske tvari.
  • Izrađen od nekorozivne formule koja je sigurna za septičke sustave.
  • Neće naštetiti vašim odvodima, cijevima ili septičkom sustavu.
  • Težina grama: 110G. Veličina paketa: 10cm x 4cm x 4cm (3.93in x 1.57in x 1.57in).

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Briga o cijevima u domaćinstvu vrlo je važna, a ta briga nužno mora značiti da morate poznavati šta smijete bacati u odvodne cijevi, šta ne smijete bacati nikako, i na šta obavezno morate pripaziti kako ne biste napravili veliki problem.

Ljudi moraju da pripaze na odvode u njihovim kućama te moraju redovno da provjeravaju pritisak vode, popravljaju oštećenja na cijevima i da mjenjaju pokvarene dijelove na mjestima gdje voda curi.

Ono najvažnije što trebamo znati kako ne bi došlo do štete na cijevima i kako ne bismo imali zapušene odvode jeste sljedeće: ne bacajte vlažne maramice u toaletnu šolju, ne odlažite rješavanje problema ukoliko već imate zapušene odvode ili vidite oštećenu i napuknutu cijev, ne koristite opasne hemikalije za otpušavanje koje mogu napraviti velike štete po vaše zdravlje, nikako i nikada ne bacajte masnoće u odvod.

Rješenje koje vam može olakšati već nastali problem i poslužiti kao odlična preventiva jeste naš proizvod, snažni čistač.

Snažni čistač sudopera i odvoda obavlja posao tako što lako otapa masnoću, kosu, papir, talog od sapuna, ulja i organske tvari.

Izrađen od nekorozivne formule koja je sigurna za septičke sisteme.

Neće naštetiti vašim odvodima, cijevima ili septičkom sustavu.