Akcija!

Mreža za vrata sa magnetima protiv insekata 1+1 GRATIS

Original price was: 38,00 KM.Current price is: 25,00 KM.

-34%

Štitite sebe i svoj dom od  komaraca i insekata s našim Magnetnim Mrežama za vrata protiv komaraca i insekata!

Zašto biste trebali razmotriti naše mreže za vrata?

18 MAGNETA: Naše mreže dolaze s čak 18 magneta koji se automatski zatvaraju iza vas ili vaših kućnih ljubimaca, čuvajući komarce i druge insekte vani!

VELIČINA 100x210cm: Naše mreže su dimenzionirane tako da odgovaraju većini standardnih vrata, što ih čini odličnim izborom za vaš dom.
Možete ih skratiti po potrebi!

LAGAN I JEDNOSTAVAN ZA INSTALACIJU: Montaža je brza i jednostavna,možete je pričvrstiti na okvir vrata pomoću čičak traka ili iglica.

PAKET UKLJUČUJE:
-2 Magnetne mreže (100x210cm)
-Čičak trake za postavljanje
-Iglice za postavljanje

Uživo prikazana mreža može se blago razlikovati od fotografije, unutar prihvatljivih trgovinskih standarda.

ISKORISTITE OVU PONUDU GDJE DOBIJETE ČAK 2 KOMADA MAGNETNIH MREŽA PO NAVEDENOJ CIJENI!

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Naše Mreže za vrata protiv komaraca funkcionišu na jednostavan i efikasan način kako bi sprečile ulazak komaraca i drugih insekata u vaš dom.

Evo kako funkcioniraju:

Magnetna tehnologija: Mreže su opremljene sa 18 magneta duž rubova. Ovi magneti se prirodno privlače jedan prema drugom, omogućavajući mreži da se zatvori kad prođete kroz nju.

Samozatvaranje: Kada hodate kroz mrežu, magneti se otvaraju kako biste prošli, a zatim se automatski ponovno zatvaraju iza vas. Ovaj sistem samozatvaranja osigurava da mreža ostane zatvorena i sprečava komarce i insekte da uđu u vaš dom.

Lagana i prozračna: Mreže su izrađene od laganih i prozračnih materijala koji omogućavaju prolazak svježeg zraka. To znači da možete uživati u prirodnoj ventilaciji i svježem zraku u vašem domu bez brige da će insekti ući unutra.

Ove Mreže za vrata protiv komaraca su praktično rješenje za održavanje vašeg doma bez insekata, omogućujući vam da uživate u svježem zraku bez potrebe za upotrebom insekticida ili kemikalija.