Akcija!

Masažer za vrat

Original price was: 55,00 KM.Current price is: 45,00 KM.

-18%

Masažer za Vrat s 8 Valjaka za Gnječenje – Ovaj masažer nudi ugodnu masažu zahvaljujući 8 valjcima specijaliziranim za gnječenje. Idealan za masažu vrata, ramena, leđa i nogu.

Funkcija Grijanja – Uključite ili isključite umirujuću toplinu jednostavnim pritiskom na gumb, pružajući dodatnu udobnost tijekom masaže.

Prilagodljive Opcije Masaže – Odaberite između 2 smjera masaže i prilagodite brzinu po vašoj želji pomoću posebnih gumba.

Automatsko Isključivanje nakon 15 Minuta – Radi vaše sigurnosti, masažer se automatski isključuje nakon 15 minuta korištenja.

Prijenosan s Adapterima – Uz priložene AC (110-220V AC do 12V DC) i automobilske adaptere, možete ga koristiti i kod kuće i u pokretu.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Savremeni način života prepun obaveza i žurbe uveliko zahtijeva da pronađete najbolji mogući način da se opustite i riješita teških i bolnih posljedica dugog sjedenja koje zahtjeva Vaš posao.

Masažer je namjenjen za opuštanje mišića i njihovu napetost.

Loša i usporena cirkulacija se ponekad pojavljuj kao bezazlena reakcija na hladno vrijeme ili nezdrav način života bez kondicije, bez mnogo šetnje i treninga ili zbog loše ishrane koja negativno utiče na Vaše krvne puteve.

Ljudi koji mnogo vremena provedu za radnim stolom ili u sjedećem položaju žale se na glavobolju, povremenu pospanost, lošu koncentraciju i umor.

Ovakav način života dovodi do pojave grčeva u mišićima, naročito pri opterećenju, praćenih osećajem hladnoće ili trnjenja u ekstremitetima.

Svi navedeni simptomi mogu biti posledica loše cirkulacije i ukočenosti mišića.

Dobra cirkulacija je bitna za optimalno zdravstveno stanje organizma.

Zato je važno da se učine pravi koraci kako bi se poboljšala cirkulacija, smanjio stres, umanjili ili potpuno neutralisali bolovi koji se javljaju u vratu.

Pored ramena i vrata uređaj se može koristiti za leđa i noge.