Akcija!

Mini štapni mikser

Original price was: 25,00 KM.Current price is: 20,00 KM.

-20%
Mini štapni mikser veoma je snažan s bakrenom jezgrom za teške uvjete rada i niske razine buke.
Čvrsto kućište od nehrđajućeg čelika
Ekstra dugi kabel za napajanje od 5′
Glava za miješanje u obliku zvona
Oštrica u obliku slova S smanjuju prskanje.
Ergonomska ručka s jednostavnim upravljanjem jednom rukom.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Karakteristike Mini Štapnog Miksera

Mini štapni mikser se može pohvaliti moćnim karakteristikama koje ga čine pogodnim za tešku upotrebu i niske razine buke. Njegovo čvrsto kućište od nerđajućeg čelika i ekstra dugi kabl za napajanje od 5′ pružaju dodatnu izdržljivost i praktičnost.

Glava za miješanje u obliku zvona i sječivo u obliku slova S pomažu u smanjenju prskanja, čineći ga jednostavnim za korištenje u svakoj kuhinji. Ergonomska ručka omogućava udobno rukovanje jednom rukom.

Prednosti Mini Štapnog miksera:
Mini štapni mikser dizajniran je da vam olakša život u kuhinji. Njegovo snažno bakreno jezgro i nizak nivo buke čine ga idealnim čak i za najteže zadatke kuvanja, dok ergonomska ručka omogućava udobnu upotrebu tokom dužeg vremenskog perioda. Ekstra dugačak kabal za napajanje pruža dodatnu udobnost, omogućavajući vam da se slobodno krećete i radite efikasno.

Zašto baš ovaj Štapni Mikser?

Mini Štapni Mikser ističe se kao vrhunski izbor za one kojima je potrebno pouzdano i učinkovito rješenje za miješanje. Sa svojim jakim bakrenim jezgrom i niskim nivoom buke, on je u stanju da se nosi sa teškim zadacima sa lakoćom. Ergonomska ručka i ekstra dugačak kabl za napajanje pružaju dodatnu udobnost i praktičnost, što ga čini vrhunskim izborom za ličnu i komercijalnu upotrebu.

Osim toga, zvonasta glava za miješanje i oštrica u obliku slova S pomažu u smanjenju prskanja, čineći ga jednostavnim za korištenje i održavanje. Sve ove karakteristike zajedno čine Mini Štapni Mikser vrhunskim izborom za one koji traže izdržljivo, pouzdano i praktično rješenje za miješanje.