Akcija!

Navlaka za dasku za peglanje

Original price was: 25,00 KM.Current price is: 17,00 KM.

-32%
  • Navlaka za dasku za peglanje koja će se prigoditi vašoj dasci.
  • Predivnog materijala koji štiti vašu odjeću i ne ostavlja tragove.
  • Dolazi u raznim veličinama ( a, b i c).

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Malo je tako omraženih kućnih poslova kao što je peglanje.

Kako bi naša odjeća zasijala u punom sjaju, nije dovoljno samo odvajati boje, prati, sakupljati i brinuti o tkanini, također je potrebno i ispravno ispeglati.

Peglanje veša dezinfikuje sve tkanine, uklanja mikrobe i pogotovu kada su u pitanju dječije stvari, posteljina ili peškiri, spriječava pojavu infekcija i iritacija.

Sigurno se pitate kako da peglanje ide brže, lakše i bez greške?

Pojavu nabora možete izbjeći i uz pažljivije pranje veša, dovoljno je da obratite pažnju na opcije koje vam nudi vaša veš mašina te da odaberete pravu za vas.

Veoma bitan faktor pri peglanju je i daska za peglanje i njena navlaka.

Veš se najlakše pegla na dasci za peglanje jer je u potpunosti prilagođena svojoj namjeni – ima širinu, visinu i špic koji olakšava peglanje svakog komada odjeće.

Navlaka za peglanje mora da bude zategnuta i ravna kako se nabori ne bi prenosili na veš koji se pegla, da ne bježi, ne roza se kada se prevlače dugi komadi poput posteljine.

Važno je da je termoizolovana, da ne može lako da progori, ili da je od debljeg materijala.

Naše kvalitetne navlake za peglanje provode toplotu kroz tkaninu, i tako ubrzavaju peglanje, skoro da nema potrebe okretati odjeću da bi se peglalo s obje strane.

Kako biste kvalitetno ispeglali svoju odjeću bez problema, naše navlake za dasku za peglanje idealne su za sve vrste peglanja.

Izrađene su od materijala koji će odgovarati svim uslovima i temperaturama, neće se oslikavati na vašoj odjeći niti će boja da se odvaja prilikom peglanja.