Akcija!

Organizer za šminku i nakit

Original price was: 40,00 KM.Current price is: 35,00 KM.

-13%

Organizer za šminku i nakit – svoju dekoraciju možete upotpuniti zahvaljujući ovom organizatoru, koji će vam pomoći organizirati životni prostor, učinkovito iskoristiti male prostore i napraviti prostor za sebe.

Ovaj organizator je izrađen od prozirne plastike kako biste lakše mogli vidjeti i organizovati svoje proizvode. Organizer sadrži dva dijela, gornji dio sa pregradama te donji dio sa četiri ladice.

Specifikacije proivoda :

Materijal: 100% plastika

Visina: 17,30cm

Dužina: 22,20cm

Širina: 13,30cm

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Plastični organizator za šminku sa četiri ladice je praktični komad nameštaja dizajniran za skladištenje šminke, četkica za šminkanje i drugih kozmetičkih proizvoda.

Evo kako možete koristiti organizator:

  1. Skladištenje šminke: Plastični organizatori za šminku sa četiri ladice pružaju vam mogućnost da organizujete svoje različite proizvode – kao što su ruževi, senke, puder, i maskare – u različite ladice. Ovo vam omogućava da lako pronađete željeni proizvod.
  2. Čuvanje četkica: Organizaor ima i posebne pregrade ili sekcije za četkice i alatke za šminkanje, čime vam pomaže da ih održavate čistim i organizovanim.
  3. Proziran dizajn: Organizator sa prozirnim  prednjim delom omogućavaju vam da vidite sadržaj svake ladice bez otvaranja.