Akcija!

TG-182 bluetooth zvučnik

Original price was: 40,00 KM.Current price is: 35,00 KM.

-13%

Značajka zvučnika:

Podržava A2DP, AVRCP, Handsfree profil, FM radio
Podržava mikro SD karticu i USB karticu, reproducira zvuk MP3 formata.
Bežična radna udaljenost je 10 metara.

Specifikacije:

Bluetooth verzija: V4.2
Radni domet: 10 metara
Dimenzija: 190*70,4*70,4MM
Izlazna snaga zvučnika: 5W*2
Napon/kapacitet baterije: 1200mAh
Napon punjenja baterije: 5V / 500mAH
Vrijednosti vremena reprodukcije za zvučnike: 3-4 sata

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Prednosti TG-182 Bluetooth zvučnika

TG-182 Bluetooth Zvučnik nudi niz prednosti koje ga čine odličnim izborom za sve koji traže zvuk visokog kvaliteta. Sa snažnim izlazom zvučnika od 5W*2, moći ćete da uživate u čistom i živom zvuku koji oživljava vašu muziku. Baterija od 1200 mAh pruža do 3-4 sata neprekidne reprodukcije, tako da možete uživati u omiljenim melodijama cijeli dan.

Karakteristike TG-182 Bluetooth zvučnika

TG-182 Bluetooth Zvučnik je prepun funkcija koje ga čine svestranim i praktičnim izborom za audio reprodukciju. Podržava A2DP, AVRCP, Handsfree profil i FM radio, tako da možete povezati svoj uređaj i uživati u muzici, podcastovima i još mnogo toga. Zvučnik takođe podržava micro SD i USB kartice, tako da možete puštati muziku pohranjenu na vašim uređajima, a MP3 format osigurava da vaša muzika zvuči odlično.

Zašto ovaj Bluetooth zvučnik?

TG-182 Bluetooth Zvučnik je savršen izbor za svakoga ko želi snažan i praktičan zvučnik koji isporučuje zvuk visokog kvaliteta. Uz Bluetooth 4.2 povezivanje, radni domet od 10 metara i kompaktan dizajn, ovaj zvučnik je lako ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili u pokretu, ovaj zvučnik je savršen način da uživate u muzici i podcastovima sa stilom.