Akcija!

Trake za vježbanje tijela

Original price was: 38,00 KM.Current price is: 25,00 KM.

-34%
  • Trake za vježbanje tijela,
  • 5 guma sa kopčama,
  • 2 ručke za vježbanje ruku,
  • Zavisno od toga koliko traka koristite, u tom slučaju vježba postaje lakša ili teža.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Traka je zbog svoje elastičnosti jako dobar ali i veoma važan rekvizit kako za rekreativce tako i za profesionalne sportiste.

Što se tiče materijala, neke su napravljene od gustog materijala i one su čvršće, a neke od rijeđeg materijala i one se lakše rastežu.

Traka je praktičan rekvizit koji zauzima malo prostora te je izrazito lagan.

Bez problema staje u vaše manje torbice ili ruksake, te je odličan izbor za ponijeti na putovanje kako biste održavali elastičnost i fleksibilnost i tokom dana odmora.

Ili kako biste se relaksirali tokom napornih i stresnih poslovnih dana, i ukočenosti od putovanja.

Ovakva vrsta tjelesnih vježbi prije svega popravlja raspoloženje, povećava stvaranje endorfina te pomaže smanjiti osjećaj boli.

Također pomaže i u kontroli tjelesne težine jer redovna fizička aktivnost ubrzava metabolizam te povećava potrošnju masti. Naravno, nužno je povesti računa o unosu kalorija te praktikovati zdravu ishranu, a ovakva vrsta tjelovježbe će proces mršavljenja dodatno ubrzati.

Vježbanje sa ovim trakama u kombinaciji sa dovoljnim unosom proteina, radi na očuvanju te održavanju snage i zdravlja vaših mišića i kostiju, te doprinosi gustoći kostiju čime se sprječava osteoporoza tokom kasnijih godina.

Trake za vježbanje vam također omogućavaju da trenirate i kada ste sami, bez rizika od opasnosti. Tačnije, bez rizika od toga da ćete se povrijediti tegom koji vam može pasti na nogu, sigurni ste od toga da možete slučajno prigniječiti prste i slično. Idealan su izbor ukoliko nemate partnera ili trenera koji bi vježbao sa vama.

Trake za vježbanje odličan su izbor za sve generacije!