Akcija!

TV BOX ANDROID -MXQ PRO

Original price was: 65,00 KM.Current price is: 50,00 KM.

-23%

Karakteristike: 

  • Bežična veza: Uređaj se može povezati putem WiFi mreže.
  • HD podrška: Povezivanje s televizorom koristi se HD kabel.
  • Nadogradnja: Mogućnost nadogradnje softvera putem TF kartice ili USB uređaja.
  • Troubleshooting: Upute za rješavanje uobičajenih problema dostupne u priručniku.
  • DHCP: Automatska dodjela IP adrese kada je Ethernet kabel spojen.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

TV box je kompaktni uređaj koji omogućuje povezivanje s TV-om preko HD kabela. Uređaj podržava Ethernet vezu za stabilnu mrežnu povezivost te ima ugrađeni DHCP proces koji automatski dodjeljuje IP adrese kada je povezan. WiFi veza je također podržana i može se lako uspostaviti skeniranjem dostupnih mreža i unosom lozinke.

Za nadogradnju softvera, TV box zahtijeva kopiranje OTA.zip datoteke na TF karticu ili USB uređaj za pohranu, koji se zatim umetne u uređaj. Postoji jednostavan postupak za nadogradnju koji korisnici trebaju slijediti kako bi osigurali da je njihov uređaj ažuran.

Troubleshooting sekcija pruža detaljne korake za rješavanje uobičajenih problema poput problema s slikom, zvukom ili vezom. Ovaj odjeljak sadrži korisne savjete poput provjere da li su svi kablovi ispravno povezani, resetiranja uređaja ili prilagođavanja postavki TV-a.

Karakteristike TV boxa uključuju podršku za HD rezoluciju, Ethernet i WiFi povezivost, te mogućnost nadogradnje softvera putem vanjskih medija za pohranu. Specifikacije i način korištenja su jasno definirani kako bi korisnicima pružili jednostavno iskustvo postavljanja i korištenja.

Benefiti korištenja ovog TV boxa uključuju poboljšanje funkcionalnosti postojećeg televizora pretvaranjem ga u pametni TV, omogućujući pristup digitalnom sadržaju i aplikacijama putem interneta. Osim toga, jednostavan proces nadogradnje osigurava da je uređaj uvijek ažuran s najnovijim softverskim značajkama i sigurnosnim ispravkama.