Akcija!

Višenamjenski blender

Original price was: 38,00 KM.Current price is: 28,00 KM.

-26%
  • Višenamjenski blender Quatre sadrži 4 snažne oštrice koje mogu lako zdrobiti bilo koje vrste mekih ili tvrdih sastojaka, poput kockica leda ili smrznutog voća u prodaji,
  • Samo pritisnite gornje dugme nekoliko sekundi da završite posao. Vrlo je lako rastaviti. Samo isperite vodom iz slavine nekoliko sekundi nakon upotrebe.
  • Ocijenjeno vrijeme: Max od jedne minute (nakon jednog minuta rada, zaustavite se na 10 minuta)
  • VIŠE SIGURNOSTI – Sa zaštitnim poklopcem kako bi bio zapečaćen i više sigurnosti za izradu vaše omiljene hrane.

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

Da li ste razmišljali o kupovini blendera ali još uvijek niste naišli na idealno rješenje?

Potreban vam je snažan blender koji će blendati povrće i voće, koji će snažno usitniti orašaste plodove za kolače ali vam je također potreban i blender koji će bez imalo muke blendati i razne vrste mesa za omiljene pljeskavice?

Također, ne pronalazite rješenje ni kada je u pitanju prostor u vašoj kuhinji jer su opcije blendera koje vam se nude veoma glomazne i ne staju u vaš kuhinjski prostor, te bi jednostavno samo smetali i zauzeli previše mjesta?

Ovaj višenamjenski blender Quatre je idealno rješenje za sve vaše nedoumice!

Jako brzo će izblendirati sve što poželite, bez imalo muke i bez straha od toga da će se pokvariti te da će se oštrice oštetiti zauvijek.

Osim toga što jako dobro izblendira meso, te će sve sastojke koje poželite usitniti, također je idealan i što se dizajna tiče.

Osim modernog i luksuznog dizajna koji ga krasi te zanimljive nježno roze boje, ovaj praktični aparat je i jako malih dimenzija te je odličan kada je u pitanju manjak prostora.

Možete ga postaviti bilo gdje u kuhinji a da vam ne smeta, a osim toga će dodatno uljepšati vaš kuhinjski prostor svojim izgledom.

Jako bitno za napomenuti jeste i to da se vrlo lako čisti i održava.