Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Pravila privatnosti

Dobrodošli u našu politiku privatnosti

Vaša privatnost nam je od presudne važnosti.

BH Market se nalazi na:
Bosna i Hercegovina
387603187417

Politika BH Marketa poštuje vašu privatnost u vezi s bilo kakvim podacima koje možemo prikupljati tokom rada na našoj web stranici. Ova Pravila o privatnosti odnose se na https://bh-market.ba (u daljem tekstu „nas“, „mi“ ili „https: / /bh-market.ba “). Poštujemo vašu privatnost i obavezali smo se da ćemo zaštititi podatke koji nas mogu identificirati putem web stranice. Usvojili smo ovu politiku privatnosti („Politika privatnosti“) da objasnimo koje se informacije mogu prikupljati na našoj web stranici, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima možemo ih otkriti trećim osobama. Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na podatke koje prikupljamo putem Veb lokacije i ne odnose se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova Pravila o privatnosti, zajedno sa Uvjetima i odredbama objavljenim na našoj web stranici, navode opća pravila i pravila koja uređuju vaše korištenje naše Web stranice. Ovisno o vašim aktivnostima prilikom posjete našoj web stranici, od vas će se možda tražiti da pristanete na dodatne odredbe i uvjete.

Posetioci web lokacija

Kao i većina operatora web stranica, BH Market prikuplja informacije koje nisu lične identifikacije kao što web preglednici i serveri obično stavljaju na raspolaganje, kao što su vrsta preglednika, jezične postavke, web mjesto koje se upućuje te datum i vrijeme svakog zahtjeva posjetitelja. . Svrha BH Market-a u prikupljanju neosobnih podataka je bolje razumijevanje kako posjetitelji BH Market-a koriste njegovu web stranicu. S vremena na vrijeme, BH Market može objaviti podatke koji se ne identificiraju osobno u zbiru, npr. Objavljivanjem izvještaja o trendovima u korištenju njegove web stranice.

BH Market također prikuplja potencijalno osobne podatke kao što su Internet Protocol (IP) adrese za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na https://bh-market.ba blogovima. BH Market objavljuje prijavljene korisničke i komentatorske IP adrese samo pod istim okolnostima koje koristi i otkriva podatke za osobnu identifikaciju kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje podataka o ličnosti

Određeni posjetitelji web stranica BH Market-a odlučuju komunicirati s BH Marketom na načine koji zahtijevaju da BH Market prikupi podatke o kojima se osobno identificiraju. Količina i vrsta informacija koje BH Market prikuplja ovisi o prirodi interakcije. Na primjer, molimo posjetitelje koji su se prijavili na blog na https://bh-market.ba da navedu korisničko ime i adresu e-pošte.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Oglasi

Oglasi koji se pojavljuju na našoj web stranici mogu isporučiti korisnicima reklamni partneri koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju poslužitelju oglasa da prepozna vaše računalo svaki put kad vam pošalje internetski oglas za prikupljanje podataka o vama ili drugima koji koriste vaše računalo. Te informacije omogućavaju da oglasne mreže, između ostalog, isporuče ciljane oglase za koje vjeruju da će vas najviše zanimati. Ova Pravila o privatnosti pokrivaju upotrebu kolačića od strane BH Market-a i ne pokrivaju upotrebu kolačića od strane bilo kojeg oglašivača.

Veze na vanjske stranice

Naša usluga može sadržavati veze do vanjskih web lokacija koje mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Pravila o privatnosti i odredbe i odredbe svakog web mjesta koje posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih trećih strana, proizvoda ili usluga.

Agregirana statistika

BH Market može prikupljati statističke podatke o ponašanju posjetitelja na svojoj web stranici. BH Market može ove informacije prikazati javno ili ih dostaviti drugima. Međutim, BH Market ne otkriva vaše osobne podatke.

Kolačići

Da bi obogatili i usavršili svoje internetsko iskustvo, BH Market koristi “Kolačiće”, slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikaz personaliziranog sadržaja, odgovarajuće oglašavanje i spremanje vaših postavki na vašem računalu.

Kolačić je niz informacija koje web lokacija pohranjuje na računaru posjetitelja i koji posjetiteljev pretraživač pruža web mjestu svaki put kada se posjetitelj vrati. BH Market koristi kolačiće kako bi pomogao BH Marketu da identificira i prati posjetitelje, njihovu upotrebu https://bh-market.ba i njihove postavke pristupa web mjestu. Posjetitelji BH Market-a koji ne žele staviti kolačiće na svoja računala trebali bi postaviti svoje preglednike da odbijaju kolačiće prije upotrebe web stranica BH Market-a, uz nedostatak da neke značajke web stranica BH Market-a možda neće ispravno funkcionirati bez pomoći kolačića.

Nastavljajući navigaciju našim web stranicama bez promjene postavki kolačića, potvrđujete i prihvaćate upotrebu kolačića BH Marketa.

E-trgovina

Oni koji sudjeluju u transakcijama s BH Marketom – kupovinom usluga ili proizvoda BH Marketa, traže se dodatne informacije, uključujući lične i financijske podatke potrebne za obradu tih transakcija. U svakom slučaju, BH Market prikuplja takve informacije samo u mjeri u kojoj je to potrebno ili primjereno da ispuni svrhu interakcije posjetitelja sa BH Marketom. BH Market ne otkriva lične identifikacijske podatke osim onih koji su dolje opisani. A posjetitelji uvijek mogu odbiti pružanje podataka o osobnoj identifikaciji, uz upozorenje da ih to može spriječiti da se uključe u određene aktivnosti povezane sa web stranicama.

Izmjene pravila privatnosti

Iako je većina promjena vjerovatno mala, BH Market može povremeno mijenjati svoju Politiku privatnosti, a na isključivoj diskreciji BiH BH Market. BH Market potiče posjetioce da često provjeravaju ovu stranicu radi bilo kakvih promjena u svojoj politici privatnosti. Vaša daljnja upotreba ove web stranice nakon bilo kakve promjene u ovim Pravilima o privatnosti predstavljat će vaše prihvaćanje takve promjene.

Kontakt podaci

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, obratite nam se putem e-pošte ili telefona >.