-22%

3D lampa u obliku mjeseca i aromatizer prostora

 • 3D lampa u obliku mjeseca i aromatizer prostora
 • Dodirnite noćno svjetlo sa tri boje koje se mijenjaju, bijelo – žuto – toplo bijelo.
 • S ugrađenom baterijom samo za upotrebu sa malim noćnim svjetlom.
 • Ovlaživač s 880 ml spremnika za vodu velikog kapaciteta, tako da može raditi cijelu noć i efikasno poboljšava vlažnost zraka.
 • Sa kablom za punjenje za rad ovlaživača
 • Punjenje putem USB-a automatski se isključuje nakon 10 sati neprekidnog načina prskanja i nakon 20 sati isprekidanog načina prskanja; proizvod je mirovao kad se inicijalno koristio, i priključite liniju za punjenje da biste aktivirali Mjesečevu svjetlost.

35,00 KM

Opis

 

Prilikom odabira čistača zraka treba uzeti u obzir sljedeće čimbenike:

Područja i primjena

 1. Područje sobe. Svi uređaji imaju različit raspon djelovanja: od 10 m 2 do 150 m 2. Posebno je važno uzeti u obzir područje pri odabiru uređaja koji sadrži čistač ionizatora, budući da se koncentracija ozona koju oslobađa ona izračunava za određeni raspon djelovanja.
 2. Alergijske reakcije. Čistači s ionskim i fotokatalitičkim filtrom izvrsno rade s bilo kojim domaćim alergenima (grinjama, peludom biljaka).
 3. Razina buke. Uređaji s mehaničkim čišćenjem karakterizira prisutnost buke tokom rada, to je zbog djelovanja ugrađenog ventilatora. Najtiša opcija je ionski čistač.
 4. Sadržaj prašine. Kod najvećeg nakupljanja prašine i organskih nečistoća (životinjske dlake), povoljnije je odabrati opciju s mehaničkim ili ionskim čišćenjem.
 5. Dim i mirisi. Kako se nositi s duhanskim dimom i neugodnim mirisima, uređaj će pomoći ionizatoru i filtriranju ugljika.
 6. Dezinfekcija. Maksimalna dezinfekcija zraka postiže se pomoću UV svjetiljke.

Uređaj se u pravilu svakodnevno uključuje nekoliko sati ili ostavi preko noći.

Neki uređaji opremljeni su funkcijom kontrole zraka i rade u skladu s atmosferskom atmosferom.

Napravljena 3D tehnologijom ispisa, realističnim oblikom cijelog mjeseca.

Na mjesečevoj lampi ćete također naći razne kratere, baš kao i na pravom mjesecu.

Lampa radi pomoću USB kabla uključenog u pakiranje.

Koristeći kabl, možete također objesiti mjesec.

Pomoću stalka ga stavite na noćni stolić.

 • S ugrađenom baterijom samo za upotrebu sa malim noćnim svjetlom.

 • Ovlaživač s 880 ml spremnika za vodu velikog kapaciteta, tako da može raditi cijelu noć i efikasno poboljšava vlažnost zraka.
 • Sa kablom za punjenje za rad ovlaživača 3d lampa
 • Punjenje putem USB-a automatski se isključuje nakon 10 sati neprekidnog načina prskanja i nakon 20 sati isprekidanog načina prskanja; proizvod je mirovao kad se inicijalno koristio, i priključite liniju za punjenje da biste aktivirali 3D lampa Mjesečevu svjetlost.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.