-29%

Aparat za motanje sarmi

  • Aparat za motanje sarmi.
  • Mnogima omiljeno jelo je sarma!
  • Sada sa Dolmer Magic mašinom u samo tri koraka (postavi list, stavi fil i povući ručicu) dobićete brze i uvek jednake sarmice ili sushi rolnice.
  • Mašina ima 3 opcije podešavanja veličina i veoma je jednostavna za korišćenje održavanje jer se brzo i lako pere u mlakoj vodi.

20,00 KM

Opis

Nekad se u ovim krajevima govorilo da se djevojka smije udati tek kada nauči savršeno zamatati sarme.

No, moderna tehnologija je i u to uplela svoje prste – aparat za motanje sarmi.

Domaćice i domaćini, obožavatelji ovog sjajnog tradicionalnog jela, upoznajte aparat za motanje sarmi.

 

Nebitno je li ona od kiselog kupusa, lista vinove loze, s rižom ili bez nje. Sarma je našem narodu omiljeno jelo, i drag gost na svakoj trpezi.

Ako vam zamatanje lišća oko mesa baš i ne ide od ruke, odnedavno postoje pomagala koje vam doista mogu olakšati pravljenje ovog specijaliteta.

Sve što vam je potrebno su lijepo izrezani listovi (odrežite zadebljanja na korijenu) i savršena smjesa, a ostatak posla prepustite mašini.

Dovoljno je samo da postavite list u aparat za sarme , sipate fil i povučete ručicu aparata.

Neverovatnom brzinom sarme će biti pripremljene i sve će biti jednake veličine!

Ostaje jos samo da ih skuvate.

Ovaj aparat je napravljen sa ciljem da smanji vreme pripreme, olakša rad i poboljša kvalitet finalnog proizvoda.

Aparat za savijanje sarme ne zahtijeva posebne vještine ili znanje, može se koristiti kod kuće, ali i u restoranima, kafićima, manjim proizvodnim pogonima.

Domaćice i domaćini, ljubitelji ovog sjajnog tradicionalnog jela, upoznajte aparat za motanje sarme.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.