-22%

Aparat za odčepljivanje cijevi za vodu

Aparat za odčepljivanje cijevi za vodu

Materijal: tijelo pištolja ABS, glava od gume.

Aparat koristi zrak pod visokim pritiskom kako bi pomogao u uklonjanju blokade iz cijevi.

Možete ga koristiti u raznim veličinama cjevovoda, umivaonika, sudopera, kade, podnog odvoda, posude za čučanje, WC-a i sl.

Jednostavan za korištenje. Povucite ručicu oko 10 do 20 puta, dok ne uklonite blokadu.

28,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Pištolj za odvode sa 4 nastavka:

Suočavate se s začepljenjima u vašem domu? Pištolj za odvode, dizajniran je da se bori protiv začepljenja, bez obzira na to da li se radi o kuhinji, kupaonici ili bilo kojoj drugoj prostoriji.

Ovaj set sadrži četiri različita nastavka koji se mogu prilagoditi odvodu.

Zahvaljujući svom mehanizmu, pištolj pomaže u uklanjanju začepljenja.

Anti Water Papir : Kao dodatak, svaki pištolj dolazi s specijalno dizajniranim anti water papirom. Ova traka pomaže da ne dođe do neželjenog prskanja vode, čuvajući vaše prostorije suhim i čistim.

Za najbolje rezultate, pumpajte pištolj između 10 i 20 puta. Osigurajte da je nastavak čvrsto postavljen preko odvodne rupe kako biste postigli maksimalnu efikasnost.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.