-22%

Aparat za odčepljivanje cijevi za vodu

  • Aparat za odčepljivanje cijevi za vodu
  • Materijal: tijelo pištolja ABS, glava od gume.
  • Veličina tijela pištolja: 10,8 x 10,8 x 3,7 (inča)
  • Aparat koristi zrak pod visokim pritiskom kako bi se uklonila blokada iz cijevi.
  • Možete ga koristiti u raznim veličinama cjevovoda, umivaonika, sudopera, kade, podnog odvoda, posude za čučanje, WC-a i sl.
  • Jednostavan za korištenje. Povucite ručicu oko 15 do 25 puta, dok ne uklonite blokadu.

28,00 KM

Opis

Ponekad se jednostavno začepi samo jedan odvod, a često istodobno i cijela cijev. Odvodnjavanje cijevi ne zahtijeva trenutnu intervenciju vodoinstalatera. To možete učiniti sami.

Odvod iz sudopera može se začepiti u svakoj kupaonici ili kuhinji. Međutim, ne znaju svi kako se nositi s takvim problemom. Ispada da je odčepljivanje cijevi i deblokiranje kanalizacijskog sustava aktivnost koju čak i početnik uradi sam. Savjetujemo vam kako to riješiti i učinkovito odčepiti cijev. Da bi vodovodna instalacija ispravno funkcionirala, mora biti pravilno izvedena. Posebno je važno pridržavati se promjera i nagiba kabela navedenih u tehničkom dizajnu. Također je značajan i materijal od kojeg je izrađena instalacija. Danas su instalacije najčešće izrađene od plastike, što ima brojne prednosti (uključujući vrlo glatke unutarnje površine cijevi, otporne na skaliranje i agresivne kemikalije). Često se šire neugodni mirisi – i u zahodu. Prije svega onda, kada nešto nije u redu s Vašim cijevima otpadne vode. Ovaj neugodni miris prvo nastaje u blizini odvoda, ali se u principu može širiti i kroz cijeli stan. U najgorem su slučaju cijevi tako začepljene da voda, odnosno otpadna voda više uopće ne otječe.

Da bi vodovodna instalacija ispravno funkcionirala, mora biti pravilno izvedena. Uz naš proizvod ste sigurni da ćete problem riješiti u kratkom roku bez muke.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.