-22%

Aparat za pravljenje kokica

Značajka proizvoda:

Aparat za pravljenje kokica.
Mašina za kokice idealan je dodatak za večeri kada želite pogledati film ili poslužiti svojim prijateljima.
Mašina za domaće kokice je električna i uspijeva napraviti najbolje kokice bez upotrebe ulja, što im daje puno bolji ukus i zdravije.
Jednostavan je za upotrebu i izuzetno je povoljan.
Napravite ukusne kokice u nekoliko minuta: Operacija jednim pritiskom na taster izuzetno olakšava pravljenje kokica kod kuće.
Samo stavite malo zrna kukuruza u komoru za iskakanje, uključite je i pričekajte 3 minute i uzmite 16 šalica svježih, pahuljastih, ukusnih kokica bez ulja.
Zdravstvena međuobrok bez ulja: Napravljen na vrućem zraku – aparat za grickalice bez ulja bez masti proizvodi puno zdravih grickalica za cijelu porodicu
Vrhunski kvalitet: komora za iskakanje izrađena je od aluminijske legure prehrambene namirnice, koja ne sadrži štetne hemijske supstance, površina je izrađena od BPA i izdržljivog ABS-a s toplinskim provodom
Plastična mjerna kapa

35,00 KM

Opis

Aparat za pravljenje kokica omogućit će da u svega par minuta imate tople i ukusne kokice na svom stolu za Vas, Vašu porodicu i prijatelje ili za organizovanu zabavu i druženje.

Uz to, kokice su i najzdravija opcija među grickalicama s minimalnom kalorijskom vrijednosti.

Aparati za kokice na vrući zrak su najčešći modeli koje ćete pronaći u većini trgovina.

Oni koriste vrući zrak koji potom zagrijava kukuruz (kokičar) i pretvara ga u kokice.

Kokice su u ovom slučaju najzdravije jer se pripremaju bez ulja ili bilo kojeg drugog dodatka koji povećava kalorijsku vrijednost.

Aparat za pravljenje kokica ove vrste najjednostavniji je za korištenje jer sve što trebate napraviti je staviti kukuruz u uređaj, upaliti ga i pričekati da vrući zrak odradi svoje.

U pravilu ćete kokice imati gotove za 3 minute.

Super je stvar što tu neće biti zagorenih kokica kao niti velike potrebe za naknadnim čišćenjem.

Dijelovi aparata se lako odvoje, a uz to su i perivi u perilici posuđa.

Kupite li aparat za kokice na vrući zrak, on će zauzeti minimalno prostora u tvom domu te nećete imati problema sa prostorom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.