-8%

Aparat za sladoled

  • Aparat za sladoled je uređaj koji vam omogućava da napravite vlastiti sladoled, sorbet ili smrznuti jogurt u samo nekoliko minuta.
  • Ovaj uređaj je savršen za one koji vole eksperimentirati s okusima ili koji žele kontrolirati kvalitetu sastojaka koji se koriste u njihovim sladoledima.
  • Aparat za sladoled dolazi u različitim veličinama i kapacitetima, ovisno o vašim potrebama i preferencijama.
  • Oni s većim kapacitetom su idealni za obitelji ili zabave, dok manji modeli mogu biti savršeni za parove ili samce.
  • Neki modeli imaju jednostavno upravljanje preko zaslona osjetljivog na dodir, dok drugi koriste klasične gumbiće i prekidače.
  • Osim toga, neki modeli dolaze s različitim postavkama za teksturu sladoleda, tako da možete prilagoditi svoj sladoled vašim željama i preferencijama.
  • Ovaj aparat je također vrlo jednostavan za korištenje – jednostavno dodajte svoje omiljene sastojke, uključite uređaj i pričekajte samo nekoliko minuta.
  • Nakon toga, dobit ćete svjež, kremasti sladoled koji možete poslužiti odmah ili spremiti za kasnije.

60,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.