Auto alarmni sistem.

Karakteristike:

  • Daljinsko upravljanje: Aktivacija/deaktivacija alarma na daljinu.
  • Bezključni pristup: Zaključavanje/otključavanje bez ključa.
  • Tihi mod: Aktiviranje alarma bez zvuka.
  • Senzor šoka: Detekcija udaraca.
  • Auto-rearming: Automatsko ponovno naoružavanje.
  • Prekid motora: Sprečava pokretanje vozila.
  • LED indikator: Plavo svjetlo za vidljivost stanja alarma.
  • Vibracijski zapis: Praćenje i zapisivanje vibracija vozila.
  • Reset funkcija: Omogućava brzo vraćanje na početne postavke sistema.

40,00 KM

Opis

Ovaj sistem za alarm automobila pruža sveobuhvatno sigurnosno rješenje za vlasnike vozila. Posjeduje niz funkcija dizajniranih da štite vaše vozilo od krađe i neovlaštenog pristupa. Mogućnost daljinskog naoružavanja/razoružavanja omogućava vam da aktivirate ili deaktivirate sistem na daljinu, osiguravajući praktičnost i lakoću korištenja. Funkcija daljinskog zaključavanja i dvostepenog otključavanja vam omogućava da osigurate svoje vozilo i uđete u njega bez ključa, što dodatno doprinosi sigurnosti i udobnosti.

Sistem također uključuje tihu modu koja omogućava aktiviranje/deaktiviranje alarma bez buke, što je idealno za mjesta gdje je potrebna diskrecija. Prekidač šoka omogućava detekciju bilo kakvih udaraca ili udaraca u vozilo, pružajući dodatni sloj zaštite. Auto-rearming osigurava da će se alarm automatski ponovno naoružati ako ne dođe do ulaska u vozilo nakon otključavanja, a auto-flashing svjetla su vidljiv signal da je alarm aktivan.

 

Dodatne specifikacije uključuju funkciju prekida motora, što sprečava pokretanje vozila kada je alarm aktivan, jednotonsku sirenu koja pruža glasan zvučni alarm, i daljinsku paniku koja vam omogućava da u slučaju nužde aktivirate alarm na daljinu. LED indikator alarma emitira plavo svjetlo za dodatnu vidljivost, a jednostepeni senzor šoka i funkcija zapisivanja vibracija dodatno prate aktivnost oko vozila.

U paketu dolazi s centralnom jedinicom alarma, daljinskim upravljačima, sirenom, senzorom, te potrebnim ožičenjem i prekidačem za uključivanje/isključivanje sistema. Ova oprema vam omogućava da instalirate sistem bez potrebe za dodatnim kupovinama.

Benefiti ovog sistema su jasni: povećana sigurnost vozila, umanjen rizik od krađe, i mir uma znajući da je vaše vozilo zaštićeno. Međutim, kao i kod svakog tehničkog sistema, može doći do tehničkih problema, kao što su lažni alarmi ili kvarovi u elektronici, što može zahtijevati profesionalno održavanje ili popravak.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.