-7%

Automobil na daljinsko upravljanje

  • Auto karoserija automobila je od plastike, a gume od gume.
  • Visokokvalitetni materijali i poseban dizajn zaštite čine automobil otpornijim na udarce i udarce, što ga čini pouzdanijim.

65,00 KM

Opis

MOĆNE PERFORMANSE – Ovaj automobil s daljinskim upravljanjem dizajniran je s izdržljivim, jakim i moćnim komponentama i može se projektirati za utrke na više terena.

Neće stvarati probleme pri vožnji po pustinjama, tepisima, pločicama, prljavštini itd.

Super off-road: neravnomjerno trenje na dubokoj površini elastične i neklizajuće gume osigurava snažno prianjanje.

Opremljen sa fleksibilnim kotačima, može se postići velika brzina vožnje i bolja fleksibilnost.

Daljinski upravljač: visokofrekventni dizajn daljinskog upravljača, velika udaljenost upravljanja, jaka sposobnost protiv smetnji.

Moderan kaskaderski automobil – nevjerojatno pomicanje od 360 stupnjeva, rotacija i okretanje.

Trkajte se naprijed-natrag, skrenite lijevo-desno na tlu.

Ovaj auto savladava sve prepreke, kao što su trava, pesak, kamenje ili rupe.

Uz izvrsne gume, ni nepristupačna mesta ne predstavljaju problem.

Moćni mehanizam na sva 4 točka, omogućava automobilu da se okreće za 360 stepeni i da dostigne veliku brzinu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.