-29%

Bežične bluetooth slušalice

  • Bluetooth bežične slušalice su moderan i praktičan dodatak za ljubitelje i korisnike mobilnih uređaja.

Ove slušalice koriste bežičnu Bluetooth tehnologiju za povezivanje sa drugim uređajima poput pametnih telefona, tableta, laptopa i televizora.

Značajke i tehničke specifikacije:
Bežično povezivanje preko Bluetootha
Indikatorska svjetiljka na slušalici
Vrijeme rada baterije: 2-3 sata za telefonske pozive
Vrijeme punjenja  40 minuta

Paket sadrži:

  • 2 x Bežične Bluetooth slušalice za telefon
  • 1 x Postaja za punjenje
  • 1 x USB kabal

25,00 KM

Opis

Sloboda kretanja: Jedna od glavnih prednosti bežičnih slušalica je odsustvo kablova. To znači da se korisnici mogu slobodno kretati bez brige o zapetljanim ili ograničavajućim kablovima. Ovo je posebno korisno tokom fizičkih aktivnosti, putovanja ili jednostavno tokom svakodnevnih aktivnosti.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.