Bluetooth pametna vaga

Održavajte svoje zdravlje pod kontrolom s našom Bluetooth Pametnom Vagom.
Lako upotrebljiva, ova vaga je dizajnirana da vam pomogne pratiti vaš napredak u ostvarivanju ciljeva vezanih za tjelesnu težinu i kondiciju.

Ključne značajke proizvoda:

  • Step-On Tehnologija: Brzo mjerenje
  • Veliki Pozadinski Osvijetljeni LCD Zaslon: Jasno i lako čitljive brojke
  • Ultra Tanki Dizajn: Elegantna i kompaktna, odlično se uklapa u vaš prostor.
  • Stilski Izgled: Izrađena od kaljenog stakla, ne samo da je funkcionalna, već i dodaje sofisticiran dodir vašoj kupaonici.

35,00 KM

Opis

Povezivanje s Aplikacijom: Jednostavno se sinkronizira s vašim iOS ili Android uređajem, omogućujući vam da pratite svoj napredak i zdravstvene ciljeve pomoću besplatne aplikacije.

Široka Kompatibilnost: Podržava širok raspon pametnih telefona, uključujući modele poput iPhone 4S i novijih, kao i Android 4.3 uređaje s Bluetooth 4.0.

Korisnički Prijateljsko Sučelje: Registrirajte se i pratite svoje mjerenja s lakoćom koristeći našu aplikaciju.

Bez obzira jeste li sportaš, pratite svoje zdravlje ili samo želite ostati u formi, ova pametna vaga je idealan izbor za vas.

Kako Koristiti:

  1. Jednostavno instalirajte baterije.
  2. Preuzmite aplikaciju skeniranjem QR koda iz naših uputa.
  3. Otvorite aplikaciju i pratite korake za brzo spajanje.
  4. Stanite na vagu i pogledajte rezultate na svom telefonu u realnom vremenu

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.