-16%

Četka za čišćenje lica

  • Profesionalna četka za čišćenje lica može doseći duboko u pore i učinkovito ukloniti ostatke šminke, prljavštinu i masnoću.
  • Također dobro djeluje u smanjenju akni, mitesera i tamnih mrlja.

27,00 KM

Opis

Kada je u pitanju čišćenje lica, to je veoma važan dio svakodnevne rutine.

Naravno, kada je takva rutina u pitanju, svako se razlikuje i obično svako ima svoj način čišćenja i održavanja njege lica.

Dok neki preferiraju čišćenje raznim sredstvima, drugi pak vjeruju da bez vode nema njege te preferiraju vodu kao vodeće sredstvo.

Također, neki mnogo vremena provode ispred ogledala tražeći svoje idealne načine kojima će postići zadovoljavajući izgled kože.

Drugi, pak, to rade veoma brzo koristeći vodu i neke osnovne stvari za čišćenje.

Sve u svemu, kada se radi o čišćenju lica ono što je najvažnije jeste balas proizvoda koji će održavati zdravlje i mladolikost kože.

Profesionalna četka za čišćenje lica može doseći duboko u pore i učinkovito ukloniti ostatke šminke, prljavštinu i masnoću.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima
24/7

Dostava na adresu
24/48h

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine su uključeni i za sve gradove Bosne i Hercegovine poštarina iznosi 7 KM.

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od 24/48h a kada su u pitanju vikendi, za mjesta gdje dostava ne vrši isporuku u tom periodu, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.