-39%

Četka za sušenje i oblikovanje kose

Predstavljamo Vam  2 u 1 četku za sušenje kose!
Ova  četka će vam uštedeti vreme i trud, omogućavajući vam da istovremeno sušite i stilizujete kosu!

Specifikacije:

  1. Snaga od 1200W: Naša četka ima impresivnu snagu od 1200W, što je dovoljno da brzo osuši vašu kosu!
  2. Rotirajući Kabel: Rotirajući kabel od 360 stupnjeva omogućava vam slobodu pokreta tijekom sušenja i oblikovanja kose.
  3. Više Načina Rada (LOW, MIDDLE, HIGH): Prilagodite toplinu i brzinu sušenja vašem tipu kose i stilskim potrebama.

Najbolje od svega je što ćete smanjiti vreme koje provodite ispred ogledala, jer ne morate više koristiti fen i četku odvojeno.

30,00 KM

Opis

Praktičnost za svaki dan: Ovaj uređaj nije samo za profesionalne frizere. Pruža jednostavnost upotrebe koja će zadovoljiti i kućne korisnike. Jednostavno podesite željeni nivo topline.

Odlično dizajnirana: Ovalan dizajn četke omogućava vam da postignete odličnu frizuru sa malo napora. Bez obzira na to da li želite ravnu kosu ili bujne lokne!

Tri stupnja sušenja: Individualno prilagodite jačinu toplote u skladu sa debljinom i gustoćom vaše kose. Ne postoji univerzalan pristup!

Inovativan protok vrućeg zraka: Zahvaljujući naprednom tehnološkom rešenju, 2-u-1 četka za sušenje kose obezbeđuje ravnomerno sušenje!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.