-39%

Četka za sušenje kose

  • Četka za sušenje kose
  • Snaga: 1000W 50-60Hz
  • Napon: 110V ~ 240V
  • LED svjetlost pokazuje višestruke postavke topline
  • Daje vašoj kosi gladak, svilenkast, prirodan sjajni izgled
  • Četka za sušenje kose.

30,00 KM

Opis

Za razliku od običnih četki, posebni oblik Satin® četke obuhvaća kosu od korijena do vrhova kako bi vaša frizura bila savršena.

Prikladna je za kućne i za profesionalne namjene.

S tri stupnja sušenja omogućava odabir jačine topline, ovisno o debljini i gustoći vaše kose.

 

  • Inovativan protok vrućeg zraka
  • Ovalan dizajn za savršeni oblik frizure
  • Prikladna je za sve vrste kose
  • Istovremeni suši i oblikuje vašu frizuru

Četka koja istovremeno može sušiti i oblikovati kosu je san svake žene.

Satin četka je upravo to.

Možete napraviti flip ili opuštene kovrče, ili izravnati kosu jednim prolazom s ovom četkom za kosu, bez fena ili pegle.

Jedinstven oblik četke ima blago zaobljene strane za zaglađivanje kose, dok okrugli rubovi podižu volumen pri korijenu kose i divno uvijaju vrhove za prekrasne frizure u manje vremena.

Poseban ovalni oblik četke idealan je zaravnanje kose.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.