-34%

Četka za uklanjanje dlaka

Pomaže u čišćenju vašeg doma od dlaka kućnih ljubimaca brzo i efikasno!
Idealna za namještaj, odjeću, i još mnogo toga!

Napredne Karakteristike:

Dvostrana, Ekstra Velika Četka: Odlična za čišćenje presvlaka, tepiha, odjeće i sjedišta automobila.
Baza sa Funkcijom Samočišćenja: Jednostavno uronite četku u bazu, izvadite i spremni ste za daljnje čišćenje. Nema potrebe za dopunjavanjem ili zamjenom dijelova.
Bez baterija i punjenja: Ne zahteva baterije, struju ili bilo kakvu vrstu punjenja

Set sadrži:

1x Velika Četka (31 cm x 5 cm)
1x Mala Četka (13,5 cm x 6 cm)
2x Baza za Samočišćenje: Jedna za kod kuće, druga manja za putovanja i lako nošenje.

19,00 KM

Opis

Idealno za Vlasnike Kućnih Ljubimaca:

  • Učinkovito Uklanja Dlaku Kućnih Ljubimaca
  • Višenamjenska Upotreba: Koristite na tapeciranom namještaju, odjeći, kaputima, tepisima, posteljini, i sjedištima automobila.
  • Dva Lica za Brže Čišćenje: Omogućava čišćenje s obije strane, što štedi vrijeme i trud

Rješenje za Uredan Dom:

Ova četka je dobar alat za svakog vlasnika kućnog ljubimca. Učinite vaš životni prostor čistijim i ugodnijim sa malo truda.

Idealna za Putovanja:

Kompaktna i Prenosiva: Manja četka s dimenzijama 13,5 cm x 6 cm je pogodna za nošenje u torbi ili prtljazi.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.