-7%

Daska za sklekove

Preklopna daska za Sklekove 

Da li želite unaprediti svoje treninge sklekova i ciljati različite mišićne grupe?

Ova preklopna ploča pruža različite pozicije ruku koje ciljaju različite mišićne grupe:
-Žuta zona: Leđa
-Plava zona: Prsni mišići
-Zelena zona: Tricepsi
-Crvena zona: Ramena


Ključne karakteristike
:
Raznobojne zone za jednostavno prepoznavanje
Preklopni dizajn za lakše skladištenje

NAPOMENASlike i boje  mogu odstupati od izgleda proizvoda u stvarnosti, u okviru uobičajenih trgovačkih tolerancija!

28,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Daska za sklekove dizajnirana je tako da je prilagodljiva za većinu ljudi. Evo ko sve može koristiti ovu dasku:

 1. Početnici u vežbanju: Za one koji su tek počeli sa vežbanjem, daska može pružiti vodič kako da pravilno pozicioniraju ruke za različite vrste sklekova!
 2. Osobe koje se oporavljaju od povrede: Pod pretpostavkom da imaju odobrenje lekara, osobe koje se oporavljaju od povreda mogu koristiti dasku da ponovo izgrade snagu u određenim mišićima
 3. Sportisti: Sportisti koji žele poboljšati snagu gornjeg dela tela mogu koristiti dasku kao dodatak svojoj rutini treninga.

 

Daska za sklekove s raznobojnim zonama dizajnirana je da vam omogući da ciljate različite mišićne grupe promenom položaja ruku. Evo kako je možete koristiti:

 1. Postavka daske: Počnite tako što ćete postaviti dasku na čvrstu, ravnu površinu. Ako vežbate na klizavom podu, postavite podlogu ispod daske da biste osigurali stabilnost.
 2. Odabir zone:
  • Žuta zona: Za ciljanje mišića leđa.
  • Plava zona: Za ciljanje prsnih mišića.
  • Zelena zona: Za ciljanje tricepsa.
  • Crvena zona: Za ciljanje ramena.
 3. Postavljanje ruku:
  • Postavite ruke na željene drške u skladu s bojom zone koju želite ciljati i počnite sa izvođenjem sklekova!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.