-17%

Daska za sklekove

  • Prijenosno, sklopivo, postoji torba za nošenje i spremanje – daska za sklekove
  • “Plug & Press” sustav potisne ploče s više položaja i kutova za oblikovanje i maksimalnu definiciju gornjeg dijela tijel
  • Boja ploče pritisnuta bojama za određene mišiće koji rade (plava prsa, crvena ramena, žuta leđa i zeleni triceps)
  • Sagorite kalorije i povećajte snagu s ovim inovativnim sustavom potiska koji vas vodi kroz ukupnu snagu tijela i vježbanje za kondicioniranje.

25,00 KM

Opis

Postignite vrhunsku snagu uz naš program za sklekove!

Jeste li spremni da dostignete novu razinu snage i izdržljivosti? Sklekovi su ključni test snage, a mi vam donosimo program koji će vas dovesti do izvedbe savršenih sklekova.

Naš program za sklekove je idealan za sve, bez obzira na vaš trenutni nivo fizičke spremnosti. Bez obzira jeste li početnik ili već napredni sportista, naš program će vam pomoći da postupno napredujete i dostignete cilj.

Prva faza našeg programa je sklek na zid. Ova lagana varijanta omogućuje vam da steknete osnovnu snagu i koordinaciju. Sa svakim ponavljanjem, vaše mišiće će ojačati i pripremiti vas za sledeću fazu.

Druga faza uključuje sklek na povišenju. Koristeći povišenu površinu, kao što je klupa ili stepenice, ova varijanta zahteva malo više snage i stabilnosti. Vaše mišiće ćete izazvati na novi način, što će rezultirati bržim napretkom.

Treća faza je sklek na koljenima. Ova varijanta je odlična za izgradnju snage u gornjem dijelu tijela. Smanjenjem opterećenja, omogućeno vam je da se usredsredite na pravilnu formu i povećanje broja ponavljanja.

Konačno, četvrta faza je klasičan sklek. Sada, sa svim prethodnim fazama iza sebe, spremni ste za izazov klasičnog skleka. Vaša snaga, stabilnost i kontrola su dostigle vrhunac, a vi ste spremni da izvodite sklekove kao pravi profesionalac.

Zauzmite ležeći položaj, licem prema podlozi, opruženih nadlaktica i sa osloncem na šake raširene u projekciji ramena (može i šire ili uže u zavisnosti koji tip skleka radite) dok su stopala spojena ili blago razdvojena.
Udahnite i savijte laktove približavajući grudni koš podlozi bez pregibanja donjeg dela leđa.
Opružite nadlaktice i zauzmite početni položaj.
Izdahnite vazduh na kraju pokreta.
Promjenom nagiba grudnog koša opterećenje se usmjerava na različite snopove grudnih mišića:
Podizanje grudnog koša ciljano angažuje donji snop velikog grudnog mišića.
Položaj sa izdignutim stopalima angažuje klavikularni snop velikog grudnog mišića.
Veliki broj ljudi će vam objasniti pravilan položaj ruku tokom izvođenja sklekova, i tu se uvek radi o jednom te istom položaju.
Međutim, različit položaj ruku može na razne načine da angažiuje različite mišićne grupe u tijelu.
Najvažnije je da se za vrijeme izvođenja sklekova ramena drže pravilno, kao i zadnjica i noge, i da se spuštate sve dok ne budete na nekoliko centimetara od poda.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.