-17%

Difuzer 200 ml

  • Difuzer 200 ml je idealan dodatak vašem domu, uredskom prostoru ili bilo kojem drugom prostoru u kojem želite stvoriti ugodnu i opuštajuću atmosferu.
  • Ovaj difuzer ima kapacitet od 200 ml i koristi se za raspršivanje eteričnih ulja u zrak, što vam omogućava da uživate u prirodnom mirisu koji ima terapeutski učinak na vaše tijelo i um.
  • Difuzer 200 ml je jednostavan za upotrebu i ima moderni dizajn koji se lako uklapa u bilo koju prostoriju.
  • Osim što stvara ugodnu atmosferu, ovaj difuzer također ima i mnoge zdravstvene prednosti.
  • Raspršivanje eteričnih ulja pomaže u smanjenju stresa i anksioznosti, poboljšava raspoloženje, smanjuje bolove i potiče bolji san.
  • Difuzer 200 ml ima funkciju automatskog isključivanja nakon što voda nestane, što ga čini sigurnim i jednostavnim za korištenje.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.