-25%

Dispenzer za vodu

Stil: Tip na tipku
Tip pumpe: Dvostruka pumpe
Napon: 5V
Dispenzer za vodu, vrsta: Jednohladna
Materijal: ABS
Primjenjivi kapacitet: 4L / 5L / 7.5L / 10L / 11.3L / 15L / 18.9L
Primjenjivi tip cijevi: kanta s cijevima, kanta s vijcima za usta
Boja: Crna, Bijela (opcionalno)
Nazivna snaga: 5W
Nazivna frekvencija: 50Hz
Kapacitet baterije:1200mA

15,00 KM

Opis

Karakteristike Dispenzera za vodu:

Dispenzer za vodu je moderan dispenzer za vodu koji ima dizajn na dugme i sistem sa dvostrukom pumpom. Radi na 5V i ima jednokomorni dizajn napravljen od ABS materijala. Sa kapacitetom u rasponu od 4L do 18,9L, pogodan je za razne posude za vodu, uključujući i one sa cijevima ili poklopcima na navoj. Dozator je dostupan u crnoj ili beloj boji i ima snagu od 5W i frekvenciju od 50Hz. Ugrađena baterija ima kapacitet od 1200mA.

Prednosti Dispenzera za vodu

Dispenzer za vodu pruža jednostavan i praktičan način za doziranje vode. Njegov sistem sa dvostrukom pumpom osigurava brz i efikasan protok, što ga čini savršenim za užurbana domaćinstva ili kancelarije. Kompaktan dizajn omogućava lako skladištenje i prenosivost, dok ga dostupne mogućnosti kapaciteta čine pogodnim za razne posude za vodu. Elegantan dizajn s gumbima i opcije boja čine ga odličnim dodatkom svakoj kuhinji ili uredskom prostoru.

Poslovne prednosti Dispenzer za vodu

Dispenzer za vodu je odličan izbor za preduzeća kojima je potrebno pouzdano rešenje za doziranje vode. Njegov sistem sa dvostrukom pumpom obezbeđuje brzo i efikasno doziranje, što ga čini idealnim za užurbane kancelarije ili komercijalne prostore. ABS materijal i kompaktan dizajn čine ga lakim za održavanje i skladištenje, dok ga niz mogućnosti kapaciteta čini pogodnim za razne posude za vodu. Ugrađena baterija pruža dodatnu pogodnost i olakšava korištenje u pokretu, što je čini vrhunskim izborom za tvrtke koje traže pouzdano i praktično rješenje za točenje vode.

Zašto baš ovaj Dispenzer za vodu?

Dispenzer za vodu je odličan izbor za one kojima je potrebno praktično i efikasno rešenje za doziranje vode. Njegov sistem sa dvostrukom pumpom omogućava brzo i efikasno doziranje, što ga čini idealnim za užurbana domaćinstva ili kancelarije. Elegantan dizajn s gumbima i opcije boja čine ga odličnim dodatkom svakoj kuhinji ili uredskom prostoru. Kompaktan dizajn, u kombinaciji s ugrađenom baterijom, olakšava skladištenje i korištenje u pokretu. Osim toga, raspon mogućnosti kapaciteta čini ga pogodnim za razne posude za vodu. Sve ove karakteristike čine Dispenzer za vodu vrhunskim izborom za one koji traže pouzdano i praktično rješenje za doziranje vode.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.