-14%

Dječji ulošci za obuću 12/1

  • Dječji ulošci za obuću koji vašim mališanima pružaju nevjerovatan oslonac i podršku.
  • Prilikom izbora odgovarajuće obuće za sve uzraste potrebna je posebna pažnja.
  • Pravilnim izborom obuće omogućuje se prirodan razvoj stopala, što doprinosi pravilnom razvoju cijelog tijela, a dječji ulošci iz naše obuće pružaju vam dodatnu sigurnost i udobnost.

30,00 KM

Opis

Ravna malena stopala su česta pojava kod naših mališana.

Između druge i šeste godine djeca se intenzivno razvijaju i tada se formira i fiziološka krivina uz unutarnju stranu stopala koja se još naziva i lukom.

Ukoliko primjetite da vaše dijete nema razvijene lukove, u svakom slučaju trebate posjetiti doktora.

Problemi sa stopalima mogu ometati funkciju kralježnice što kasnije rezultira lošim držanjem tijela te degenerativnim promjenama u kukovima, kralježnici i koljenima.

Budući da većina obuće nema ugrađene anatomske uloške veoma je važno da takvu obuću obezbjedimo adekvatnim ulošcima koji su izrađeni po individualnom otisku i koji će smanjiti pritisak na nogu te omogućiti normalan razvoj stopala.

Obuća koja u većini slučajeva treba dodatne ortopedske uloške:

  • Tenisice – jer su mališani jako često u njima. Ulošci će pružiti dodatnu potporu i djelovat će preventivno. Dodavanjem uložaka u sportsku odjeću poboljšat ćete biomehaniku i smanjiti rizik od povreda.

  • Moderna obuća – vrlo često se radi o obući koja ne sadržava uloške i takvu obuću treba u principu izbjegavati i nositi što manje. Vrlo teško je moguće u takvu obuću staviti uloške jer se radi o uskoj obući ali uz naš proizvod ćete lako moći oblikovati uložak po mjeri i modelu obuće koju vaše dijete nosi.

Ulošci za dječju obuću važan su dio brige o cijelom tijelu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.