-29%

Dozator sapuna u četki 1+1 GRATIS

Četka-Dozator za Pranje Posuđa – Ova četka-dozator osmišljena je da olakša vaše svakodnevno pranje posuđa. Njen dizajn omogućava da bude uvijek pri ruci, a da pritom ne stvara nered pored vašeg sudopera.

Jednostavno Doziranje i Korištenje – Učinite pranje posuđa olakšanim uz lako doziranje sapuna pritiskom na četku.

Ponovno Punjenje i Lako Čišćenje – Dizajnirana s praktičnom funkcijom ponovnog punjenja za lako dodavanje sapuna. Komponente se mogu odvojiti kako bi se osiguralo temeljito i higijensko čišćenje.

Bez Direktnog Kontakta – Budući da je tečnost za pranje posuđa integrirana u četku, omogućava vam da perete posuđe bez da sapun dođe u direktan kontakt s vašim rukama

Postolje za Četku – Uz četku dolazi i postolje za uredno pohranjivanje i sušenje nakon upotrebe.

 

NAPOMENA:Slike mogu odstupati od izgleda proizvoda u stvarnosti, u okviru uobičajenih trgovačkih tolerancija!

25,00 KM

Opis

Vaša Kuhinjska Inovacija!

Pojednostavite svoje pranje posuđa uz Peeps™ dozer za sapun s praktičnim stalkom. Ovaj kompaktni uređaj idealan je za pohranu kraj vašeg sudopera.

Zaboravite na komplicirano dopunjavanje sapuna. Sa Peeps™ dozerom za sapun, veoma lako odvrnite poklopac i dopunite tekućim sapunom i spremni ste za akciju.

S Peeps™ dozerom, pranje posuđa postaje udobnije,te  dizajniran da omogućava jednostavno rukovanje jednom rukom, dok dugme za doziranje sapuna olakšava korištenje.

Jednostavno Čišćenje

Čišćenje dozera je brzo i lako. Rastavljiv dizajn omogućava vam da bez muke očistite svaki dio nakon upotrebe.

Za razliku od običnih sapuna i deterdzenata za čišćenje, tekući sapun/deterdćent u posudama je higijenski.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.