-29%

Dozator za plastičnu foliju

Jednostavan za upotrebu,nekoliko koraka:
1.Ubacite foliju
2.Izvucite foliju na željenu dužinu
3.Presjecite

Dozator za plastičnu foliju ima ugrađeni nožić koji vam omogućava da precizno odrežete foliju na željenu dužinu . Nožić je zaštićen plastičnim poklopcem kako bi se osigurala sigurnost prilikom upotrebe.

To je vrlo korisna funkcija koja vam pomaže da izbjegnete nered i olakšava upotrebu folije u kuhinji. Zahvaljujući ovom nožiću, možete brzo i jednostavno dobiti  odrezanu foliju za zamatanje hrane.

25,00 KM

Opis

Dosadilo Vam je kidanje folije, bacanje delova koji su nepravilnog oblika i traženje makaza kako biste dobili pravi oblik prilikom svake upotrebe.

Sečenje nožem definitivno nije rešenje, ali ono postoji!

Predstavljamo posebno dizajnirani dispenzer za PVC foliju, sa funkcijom rezanja!

Karakteristike:

✅ Brzo i precizno izvlačenje folije
✅ Siguran nožić skriven unutar dozatora
✅ Jednostavno za korišćenje i očišćavanje
✅ Odlična dimenzija za kuhinjski fijok

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.