-38%

Dozer za sapun sa senzorom

 • Dozer za sapun sa senzorom
 • Olakšava vašoj djeci da peru ruke.
 • Održava radnu površinu čistijom i urednijom, nema tečnih ostataka.
 • Materijal: ABS
 • Boja: bijela
 • Dimenzije proizvoda: 93x82x195mm
 • Način rada: automatsko infracrveno, beskontaktno doziranje.
 • Napajanje: 4 AAA baterije (nisu uključene).
 • Izuzetan i kompaktan, ukras za vašu modernu kuhinju ili kupatilo.

25,00 KM

Opis

Ovaj proizvod koristi infracrvenu indukcijsku tehnologiju i minijaturnu pjenu pumpa, koja može brzo nanijeti gustu pjenu, izbjeći kontakt i jednostavno za upotrebu, učinite pranje ruku učinkovitijim, uštedite vodu i sapun i eliminirajte unakrsnu infekciju pranja ruku.

Možete ga puniti i drugim tekućinama – sredstvom za pranje posuđa, tekućinom za dezinfekciju ruku, losionima itd.

Savršeno za korištenje u kupaonicama i kuhinjama u kući, uredu, školi, bolnici, restoranima…

Pošto radi i na struju / USB kabel, idealno za posao blizu laptopa / računalo i slično.

Dijelovi za pričvršćivanje na zid uključeni (a može i stajati na ravnome).

 1. Uklonite posudu za sapun i izvucite silikonski čep, ulijte tekući sapun u posudu, a zatim vratite silikonski čep, ponovo postavite posudu na vrh jedinice i gurnite DC natrag u bazu dok ne čujete “klik” . 
 2. Pritisnite gumb za napajanje na vrhu dozatora da biste aktivirali dozator (plavo svjetlo trepće). Ponovno pritisnite gumb za prelazak u način više pjene (zeleno svjetlo treperi), dugo pritisnite dvije sekunde da biste isključili spremnik (crveni svjetlo). 
 • Stavite ruku ispod senzora da započnete s izdavanjem sapuna. 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.