-38%

Dozer za sapun sa senzorom

U današnje vrijeme, higijena je postala ne samo potreba već i stil života.

Specifikacije :

Doziranje: Dozator automatski dozira  sapun kada ruke postavite ispod senzora.

Kapacitet :  Posjeduje maksimalan kapacitet od 330ml i minimalnu dozu od 40ml.

Dizajn : Osim modernog izgleda, dozator je opremljen i LED indikatorom koji signalizira njegovo djelovanje.

Napajanje putem baterija (4 x 1,5v AAA, nisu uključene) osigurava lako postavljanje i mobilnost uređaja bez nepotrebnih kablova.

 

25,00 KM

Opis

Ovaj moderni dozator za sapun koji je lijepog izgleda je veoma praktičan.

Samim tim što sadrži senzor koji reagira kada mu postavite ruku ispod detektora pokreta  omogućit će vam da ga ne dodirujete, nego da određenu količinu sapuna ispusti na vaše ruke.

Dozator Sapuna sa Senzorom je izbor za vaše zdravlje ali  je i elegantan dodatak Vašem prostoru .

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.