-13%

Dron 928

  • Upoznajte najnoviji inteligentni dron sa 2.4G gravitacionim sistemom koji kontrolisete pokretima ruku, stabilan i lak za upravljanje.
  • Uz pomoc narukvice koja je na ruci , možete kontrolisati let drona jednostavnim pokretima ruke , veoma pogodan za početnike!
  • Pokrenite dron i bacite ga paralelno i zabava moze da pocne , lebdece u vazduhu, krecite rukom levo desno gore dole i on ce ici tamo gde mu rukom pokazete.
  • Nema potrebe za daljinskim upravljačem.
  • Ako želite da sletite , pritisnite dugme na narukvici za sletanje i gledajte kako lagano slece.
  • Ovaj dron sa mnogo funkcija uključuje i 360° flip & roll, visinsko odrzavanje, One key poletanje i sletanje i funkcije LED svetla, savršen zavezbanje motorike pokreta kod dece.
  • Zbog svojih led svetala mozete nastaviti igru i tokom noci .
  • Svaki dron sadrzi litijum jonske baterije koje se pune , svaka baterija moze da izdrzi let od 7-8 min nakon jednog punjenja.
  • Visokotehnološki inteligentni senzorski dron je najbolja igračka za interakciju roditelja i deteta.
  • Ovaj dron koji se može slobodno kontrolisati će ispuniti sve želje deteta!

48,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.