Dron 928.

Karakteristike:

  • Senzori: Infracrveni za samostalno izbjegavanje prepreka.
  • Pokretanje: ‘Tap to Fly’ za jednostavan start dodirom.
  • Stabilnost: Altitude Hold za automatsko zadržavanje visine.
  • Upravljanje: Gravitacijski senzor za intuitivno navigiranje.
  • Akrobatika: 360° rolovanje za uzbudljive manevre.
  • Žiroskop: Ugrađeni za stabilizaciju leta.
  • Napajanje: USB za jednostavno punjenje.

 

53,00 KM

Opis

Otkrijte novu dimenziju zabave s našim naprednim dronom, dizajniranom da podigne vaše iskustvo letenja na viši nivo. Opremljen sa 2.4G gravitacijskim senzorom i nizom interaktivnih funkcija, ovaj dron nudi naprednu tehnologiju i lakoću upravljanja.

Dron dolazi s infracrvenim senzorom za izbjegavanje prepreka, omogućavajući mu da se samostalno manevriše kroz izazove.Inovativni način rada ‘Tap to Fly’ omogućava pokretanje drona jednostavnim dodirom.Funkcija zadržavanja visine osigurava stabilan let, čak i kad ruke nisu na kontrolama. Kontrola putem gravitacijskog senzora pruža intuitivno upravljanje kretanjem drona naginjanjem upravljačkog uređaja. Sa sposobnošću rolovanja za 360 stepeni, dron donosi akrobatsko uzbuđenje u vaše letove. Ugrađeni žiroskop pomaže u stabilizaciji drona tokom leta.Sve se može upravljati jednim dugmetom, što olakšava korištenje drona svima.

 

 

S ovim dronom, koji se jednostavno puni preko USB-a i ima zamjenske propelere u slučaju oštećenja trenutnih da se mogu zamjeniti i nastaviti sa zabavom. Doživjet ćete uzbuđenje interaktivnog leta koji se prilagođava vašim pokretima. Sa funkcijama kao što su ‘Tap to Fly’ i gravitacijski senzor, svaki let je prilagođen vašem stilu, a svestranost drona čini ga odličnim za učenje o aerodinamici, pružajući zabavu i edukaciju za sve uzraste.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.