Držač za auto

Karakteristike:

  • Veličina: 26cm x 23cm.
  • Praktičnost: Dolazi u paru za vozača i suvozača, omogućavajući lako dostupno držanje pića.
  • Stabilnost: Sigurno drži čaše tokom vožnje, smanjujući rizik od prolijevanja.
  • Materijal: Izdržljiva i elegantna obloga za dugotrajnu upotrebu.
  • Dodatni prostor: Uključuje prostor za pohranu malih predmeta poput ključeva ili mobitela.
  • Organizacija: Povećava funkcionalnost i urednost unutar automobila.

40,00 KM

Opis

Ovi držači za čaše u automobilu, dimenzija 26cm x 23cm, dizajnirani su da olakšaju pohranu pića tokom vožnje i dostupni su u paru za vozača i suvozača. Karakterizira ih stabilna osnova koja se lako može prilagoditi  automobilu, osiguravajući da vaše piće ostane sigurno na mjestu. Držači su obloženi kvalitetnim materijalom koji pruža izdržljivost i elegantan izgled, te dolaze s dodatnim prostorom za manje predmete poput ključeva ili mobitela.

 

Njihova primarna namjena je da pruže praktično mjesto za čuvanje pića bez rizika od prolijevanja, što je posebno korisno tokom dugih vožnji ili u vozilima koja originalno ne sadrže dovoljno držača za čaše. Prednost ovih držača je i u tome što su lako dostupni i ne zauzimaju mnogo prostora, što ih čini idealnim dodatkom za vozače koji cijene urednost i funkcionalnost u svojim vozilima. Osim toga, oni donose dodatni nivo organizacije u unutrašnjost automobila, doprinoseći općem dojmu i udobnosti tokom vožnje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.