-33%

Stalak za bušilicu

  • Stalak za bušilicu,
  • Postolje izrađeno na bazi aluminijuma, čvrsta šipka stupa, izdržljiva za upotrebu,
  • Dizajnirana za upotrebu sa električnim bušilicama s promjerom krajeva od 38-43 mm (1,7 “ili 1,5”), s crnim plastičnim prstenom za bolje popravljanje.
  • Dubina bušenja do 60 mm (2,4 “).
  • Ovaj stalak za bušenje idealan je za držanje bušilice mirno tokom upotrebe i omogućava mnogo preciznije bušenje od ručnog rada.

50,00 KM

Opis

Stalak za bušilicu za apsolutno precizno bušenje ravnih površina, okruglih materijala, letvica i sl.

Radna ploča je s izglodanim steznim utorima za pričvršćivanje steznih zuba ili škripaca.

Stalak ima integriranu povratnu oprugu te vijak za podešavanje koji omogućuje precizno podešavanje dubine bušenja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.