-19%

Elastični steznici za koljeno

  • Elastični steznici za koljeno pružaju čvrstu podršku oko oslabljenog i napetog kolena
  • Štite koleno od povređivanja i doprinose smanjenju već postojećeg bola
  • Napravljeni su od komfornog, elastičnog materijala koji omogućava zadržavanje toplote, čime se omogućava bolja prokrvljenost i elastičnost mišića
  • Mogu se nositi tokom celog dana, prilikom obavljanja sportskih i drugih aktivnosti
  • Dizajnirani tako da budu optimalni za svaki zglob
  • Veliko područje zaštite, visokih performansi, može se koristiti za igranje fudbala, odbojke, badmintona i mnogih drugih sportova
  • Univerzalna veličina

13,00 KM

Opis

Kompresivno djelovanje pletiva osigurava optimalnu prokrvljenost zgloba.

Koristi se kod bolova u koljenu, upala ili artritisa.

Djeluje preventivno i terapijski.

Pogodan za uporabu kod artroze te nadražajima u koljenu uslijed opterećenje, ozljeda.

Odlična potpora koljena nakon operacije.

Ublažava bolove odmah nakon primjene.

Uspješno stabilizira zglob koljena i olakšava kretanje.

Može se nositi tijekom cijelog dana.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.