-18%

Električna sjeckalica za bijeli luk

  • Inteligentni električni stroj za češnjak stroj za rezanje češnjaka.
  • Brusilica s čistom četkom višenamjenski voćnjak za povrće sjeckalica za hranu miješalica rezač 360 stupnjeva nož od nehrđajućeg čelika
  • Veličina: 10,3×9,8 cm
  • Lako se čisti četkom
  • Oštrice od nehrđajućeg čelika, oštre, otporne na hrđu, otporne na koroziju
  • Tijelo čaše za hranu može držati hranu sigurno, snažno i otporno na pad.
  • Kuhinjski nož može u nekoliko sekundi samljeti meso, voće, povrće, luk, krumpir i dječju hranu pritiskom na gumb.

18,00 KM

Opis

Bijeli luk je jako zdrava namirnica koja pomaže pri prevenciji raznih bolesti ali je ujedno i jako ukusna u raznim jelima kao i u svježim salatama.

Obzirom na veoma jak ukus i miris, mnogi izbjegavaju jesti svjež bijeli luk zato se on najviše koristi kao začin kuhanim jelima.

Također, mnoge domaćice ne vole rezati bijeli luk, jer je nakon njega vrlo teško oprati ruke i miris se jako dugo zadržava na rukama.

Ali proizvođači su pronašli izlaz i stvorili posebnu sjeckalicu za bijeli luk.

Sjeckalica bijelog luka je male veličine.

Namijenjena je rezanju jedne kriške određenog povrća.

U ovom drobilici se može usitniti i drugo malo povrće.

Ali imajte na umu da će rezanje biti vrlo fino.

Prednosti sjeckalice za bijeli luk:

Brzina. Zahvaljujući više noževa, sjeckalica je u stanju samljeti režanj bijelog luka za nekoliko sekundi.

Kompaktnost i svestranost. Sjeckalica ima dva različita nastavka. Zahvaljujući tome, beli luk se može rezati ne samo na kockice, već i na kolutove.. Drobilica se isporučuje s malom posudom koju možete izvući. Čvrsto je učvršćen i ni u kojem slučaju neće ispasti.

Čistoća. Sjeckalica je prikladna za održavanje čistoće. Nakon usitnjavanja češnjaka, sjeckalicu je potrebno rastaviti i isprati vodom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.