-20%

Električni oštrač noževa

  • Električni oštrač noževa mali je i lagan, vrlo je jednostavan za pohranu i korištenje, i neće zauzimati previše prostora, pogodan je za svakodnevnu upotrebu.
  • Dizajn geometrijskog oblika, u skladu s bojama, koji je lijep i praktičan.
  • Snaga: 60W
  • Veličina: 25cm*7.5cm/ 9.84″*2.95″
  • Boja: Bijela .

20,00 KM

Opis

Izrađen je od visokokvalitetne plastike, magneta i metala, koji je čvrst, otporan na habanje i izdržljiv.

Oštrač je opremljen visokokvalitetnim motorom, ima veliku brzinu i visoku radnu učinkovitost, koji može naoštriti nož u pet sekundi bez oštećenja oštrice.

Dolazi sa zaštitnim poklopcem koji može učinkovito spriječiti prskanje metalnih čestica prilikom oštrenja, kako bi vam bio sigurniji za korištenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.