-29%

Extra elastični steznik za koljena 1+1 GRATIS

Steznik za koljeno je idealna solucija ukoliko imate zdravstvenih problema sa koljenima.

Elastični steznjaci za koljena koriste se u različite svrhe, uključujući:

  1. Prevencija ozljeda: Mnogi sportaši koriste elastične steznjake za koljena kako bi smanjili rizik od ozljeda ili kako bi podržali ranije ozlijeđena koljena tokom aktivnosti.
  2. Stabilizacija koljena: Osobe koje imaju nestabilnost koljena ili su pretrpjele ozljedu ligamenata mogu koristiti steznjake kako bi pružili dodatnu potporu i stabilnost zglobu.
  3. Smanjenje otoka: Kompresijski učinak elastičnih steznjaka može pomoći u smanjenju otoka i upale nakon ozljeda koljena.

Iskoristite ovu ponudu gdje dobijete 2 steznjaka za koljena po navedenoj cijeni!

25,00 KM

Opis

Elastični steznjak za koljena je kompresijski proizvod koji se nosi oko koljena radi pružanja potpore, stabilnosti i kompresije.

Ovi steznjaci su napravljeni od elastičnog materijala koji omogućuje prilagodbu i udobnost.

Otvoreni dio steznika smanjuje pritisak na čašicu koljena.

Steznik  je univerzalne veličine sa tri čičak trake s kojim podešavate pritisak na koljeno.

Prikladan je za lijevo i desno koljeno.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.