-20%

Fen za kućne ljubimce

  • Ovaj fen za kućne ljubimce je idealan jer se većina pasa/mačaka boji sušila za kosu.
  • Ova sušilica dizajnirana je za smanjenje buke (<60 ab), što je udoban decibel za vašeg voljenog ljubimca, uz nisku buku i potrošnju energije te jednostavno čišćenje
  • Ova 2-U-1 sušilica lako može ukloniti dodatno krzno kućnih ljubimaca, zgužvanu dlaku i zapetljane dlake s dlake vašeg ljubimca dok se istovremeno suši.
  • Ova puhalica za njegu pasa ugrađena je u sigurnosni prekidač, automatski se isključuje kada je temperatura previsoka.

28,00 KM

Opis

Ovaj višenamjenski fen za njegu kućnih ljubimaca odlično je rješenje za sušenje vašeg ljubimca poslije kupanja, šetnje po kiši ili hladnog snježnog dana.

Jako olakšava sušenje vašeg ljubimca nakon kupanja, brzo suši i nježno njeguje krzno.

Može se koristiti i za zagrijavanje i smirivanje ljubimca.

Ljubimca možete češljati i osušiti u jednom pokretu.

Ovaj proizvod kombinira fen za kosu i češalj za kućne ljubimce, istovremeno se obavlja i sušenje i njegovanje kućnih ljubimaca.

Čelična žica sa zaštitom, uklanja zapetljanost, mrtvu prljavštinu kože, njegovanje je poput masaže.

Kabel za napajanje je dugačak 2 metra, siguran i ekološki prihvatljiv, s maksimalnom snagom od oko 300 W.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.